Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Brezčutje Sob 3 Maj 2014 - 22:48 | |
| [/img] STAMATIS SPANOUDAKIS - A Piece Of My Soul Brezčutje
Danes sem v gluho jutro vstal, prazen, mrtev, brez življenja, tih, ne vem, kam sem dušo dal, odšla je v noč tema trpljenja!
Ničesar ni - kar še me veseli, v očeh mrak, v prsih praznina, duša čaka pot, da v nič zaspi, da z njo odide mrtva bolečina!
V očeh nimam otožnega nasmeha, v duši je zavladalo - mrtvilo, srce veselje išče brez uspeha, v meni vse lepo se je razbilo!
Tiho umrle so vse ljube sanje, napolnila me nema je - sivina, ogrnilo me temno je spoznanje, da prazna sem postal - lupina!
Mrtev sem - sam v sebi otopel, ni luči - srce mi več ne poje, ne bom več pesmi o lepoti pel in ne opeval čare ljube svoje!
Bodi dobro! V svetu brez srca te bo zvezdica sreče - obiskala, da ti nekdo ljubezni srečo da, srečo, ki si jo doslej iskala!
Oprosti - ker kmalu bom odšel! Pretežko je breme slika tvoja, o kateri sem ljubke pesmi pel, za katero je živela duša moja!
Vasja BelšakZahvaljujem se lastniku te fotografije, ali tistemu, ki ima do nje pravico, da je pospremil na pot tudi to pesem! http://sadness.e-e-e.gr/Vasja Belšak | |
|