Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Pesem v praznino Pet 28 Mar 2014 - 14:17 | |
| Levon Minassian & Armand Amar - You are Pesem v praznino
Res nisem kriv, če ljubil sem telo, v katerem zaklenjeno mrzlo je srce, v črni kletki, ki odpre jo le nebo!
Čemu ob tem občutim samo jaz gorje? Zakaj sem pel v praznino te lupine? Vedel sem, da vsak verz v temo gre!
Kdaj mi noč neznosne bolečine mine? Kako te iz duše iztrgati ni mogoče, da te pometem med žalostne spomine?
Vredna moje lepe si ljubezni vroče, darilo duše - iz ljubezni porojene, ali le smrt zrelo žetev vzeti hoče?
Čemu napisal pesmi nisem ti nobene, ki v noč posveti, kjer ti duša spi? So vse do zadnje v temi izgubljene?
Toda tu vseeno meni več obstoja ni, a vse, kar hočem tu, je samo slovo, da se rešim, za vekomaj zaprem oči!
V črni kletki, ki odpre jo le nebo, tam zaklenjeno tvoje mrzlo je srce! Res nisem kriv, če ljubil sem telo!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://nitlife.tumblr.com/post/41135805707Vasja Belšak | |
|