Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Nikoli nisem bil igrača Pon 13 Jan 2014 - 16:33 | |
| Frank Duval - LOVE Nikoli nisem bil igrača
Nikoli jaz nisem bil lučka mala, ki po želji se ugasne in prižge, kajti srce imam namesto stikala, ki lahko v prsih oživi ali umre!
Veste, zelo rad stikalo bi imel, koristna je priprava za ta svet! Srečen ne bi bil, a ne bi trpel, metulj - ki s cveta gre na cvet!
Nikoli nisem bil puhasta igrača! Namesto čipa dušo nežno še imam, ki samo s trpljenjem igre plača, ko po igranju odpotujete drugam!
Veste - rad bi bil igračka zala, saj ne bi čutil nobene bolečine, ko bi ljuba v pozabo me poslala, na skupne dni izbrisala spomine!
Zato nikar se z mano ne igrajte, le pojdite se lepo drugam igrat, enakim "čare" igric vaših dajte, zame čas je že - da pojdem spat!
Vseeno za "vozovnico" hvala vam, ki me pelje stran od vaših zmot, nekam, kjer ne bom zavržen, sam, kjer odrešen bom - sveta grozot!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.amazon.co.uk/tag/storm%20huskey%20sft%20toy/productsVasja Belšak | |
|