Najine oči so se ujele prvič v zatihlem predpoletju. Prehladno za junij je bilo. V avli sodobnega faksa sem vas pričakala v satenastem bordo rdečem ozkem krilu, ki mi je s pasom stiskalo život skoraj do prsi. Črne mrežaste najlonke in vrtoglave pete so vam zaukazale, da se nekoliko dlje s pogledom zaustavite na stvarjenju brezhibne anatomije. Obdržali ste mojo s prstanom okovano dlan med svojimi prsti... želeli ste me poljubiti, želela sem se prepustiti... a zavedanje da sem študentka, da ste profesor, naju je držalo v tesnih okvirih... Vedela sva, da jih bova presegla. Nekoč, nekje- eden za drugega, skupaj, za erotiko, za oba.
Minilo je pol leta, odkar sva pritajeno zahrepenela. Spet ste me poiskali... Z novo barvo las in s še bolj obvladovanim nasmeškom sem skušala skriti upajoče srce in se potopiti med povprečneže. Nemudoma ste opazili moje bakrene kodre. Omenili ste, da zahajate v tisto sauno, kamor se vodijo konkubine. Poudarili ste svojo moč, avtoriteto in me prepustili sanjam, kjer obstajate v masažni kadi, kot akt, ki mi opijanja sanjavost. Morda (p)ostanete želja, ko bom nazdravila ob polnoči in stiskala znancem dlani.
Rečem le - seksi ste.