Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Črna erotika Čet 28 Nov 2013 - 12:36 | |
| Hans Zimmer - Mine broken Arrow Črna erotika
Sedla si, muca se je še cedila, ter rekla: "Ne rabim jaz očeta!" Ne vem, kako lahko si pozabila, niso bila v tebi vsa moja leta?
"Oviraš me," v rjuho si dodala: "da najdem si boljšega od tebe!" Kam v tem hipu dušo si poslala? Ali sploh kaj vidiš razen sebe?
"Še to, ni ljubezen več v modi," si rekla, se nekam v kot ozrla: "ki v devetnajsto stoletje sodi!" A meni osuplost usta je zaprla!
Pred minuto si v sebi me imela, s strastjo odšla si v nezavest, srečna duša ti je na nebu pela! Kam pospravila si - svojo vest?
Trenutek resnic, dih je onemel, ko še brezsrčno si nadaljevala: "Dovolj je zate, da si me imel!" "Dovolj, da sem se vsa predala!"
Nikoli moškega ne boš razumela, ne razlike med dati in predati! Brez ljubezni si me vase vzela! Na koncu sem moral še prebrati:
Ne ponujaj mi ljubezni in srca ter ne veži več življenja name, saj s teboj v posteljo sem šla, ker tu ni javnih hiš - za dame!
Vse to si povedala in napisala, zato, ker sem neskončno ljubil, ubila dušo, v pekel jo poslala! Vse sem tebi dal in te izgubil!
V kolikor kdaj se boš vprašala, kdo me je zares pognal čez rob, ti usodno stikalce si prižgala, poslala me v moj osamljen grob!
Nisi samo ljubezni luč razbila, ne, ne, to tebi ni zadostovalo! Zadnji si moški mi ponos ubila, da čudežno mi ne bi kaj ostalo!
Povej - kaj mi ostalo je sedaj, ko srečo srca v prah si zmlela? Bodi mi dobro - jaz grem v raj! Še tam bo tebi duša pesmi pela!
Do konca obstoja te bom ljubil, do vdiha zadnjega me boš imela! Čeravno smrt si - bom poljubil, roko, ki mi je življenje vzela!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.businessinsider.com/women-turning-their-backs-on-men-who-disappoint-them-in-bed-2012-7Vasja Belšak | |
|