Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Poetova usoda Pet 15 Nov 2013 - 16:53 | |
| STAMATIS SPANOUDAKIS - Thalassa
Poetova usoda
Hvala ti Bog za besede sporočilo, ki mi vse misli posreduje v svet! Morda v njem se kaj bo prebudilo in pot do resnice si poišče spet!
Iz besed sem pričaral vam otroka, ki otroštvo lepo nikdar živel ni, ki še sanjari - da bo nežna roka izbrisala noč - iz žalostnih oči!
Daj, Stvarnik, ubij bitje v meni, ki luč ljubezni vse do zdaj želi, vrzi želje nežne v pekel ognjeni, ukaži srcu, naj umolkne in zaspi!
Prelepe pesmi sem v temo napisal, ki odmev ljubezni velike so bile, vse svoje žalosti sem vam opisal ter grozo, ki ubila moje je srce!
Opeval sem vam neznosne bolečine, ki vžgal jih v srce je svet laži, prevaran od žensk - sveta sivine odganjal solze sem - v temo noči!
Zaradi resnice v nočeh sem taval, vi veste s čim ste me obdarovali, in sam gorje samo zato spoznaval, da zmote svoje bi nekoč spoznali!
Opisal sem tudi veliko vam lepot, ki na življenja poti polnijo oči in tudi posledice gnusnih grozot domet "ljudi" brez duše in vesti!
Resnice luč vam ne išče več poet! Ni pesmi več, ki svet bi obudile! Posredoval je svoje misli v svet, a besede vse so se v noč zgubile!
Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://www.pomurec.com/go/208/arhiv/2012/4Vasja Belšak | |
|