Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Nočno premišljevanje Pet 15 Nov 2013 - 16:43 | |
| Enrico Toselli - Serenade Op. 6
Nočno premišljevanje
Kako naj vzamem v roke mladost in ti ukradem - cvet življenja, odpeljem te očarano - čez most na steze nežnosti in poželenja?
Zavedam se, kako je kratek čas, ko bom poljubljal lepo ti telo, nežno božal z roko - vitki pas, risal s prstom na prsi ti nebo!
Ponosen sem, ker si me izbrala, tvoje čare mi ponudila v dlani, mi mladost in dar srca predala, spet priklicala mi željo v oči!
Mika me - da bi v naročje vzel, vso tiho lepoto tvojega telesa, poljubil vrat - nežno te objel, šel v noč s teboj iskat nebesa!
Poljubil bi - vsak košček kože, v dlani preljube prsi ti zajel, božal ljubo nežnost tvoje rože, z lepoto tvojo - v večnost šel!
Strezni razum nesrečni ti poet, spravi na uzde nežne želje vse in ne bodi tak, kot je ta svet, skrij želje v noč - zaradi nje!
Ne veš, da duša tvoja bo odšla, a ljubljena v ljubezen okovana, zakrita v valu strašnega gorja, v svetu bo ostala - tiha, sama?
Vasja Belšak Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://sexyblackandwhites.tumblr.com/page/18Vasja Belšak | |
|