Lučka Skale
Število prispevkov : 501 Starost : 79 Kraj : Štajerska :) Poljčane Datum registracije : 02/03/2011
| Naslov sporočila: sanje v živo Ned 2 Jun 2013 - 7:14 | |
| Sanje v živo:
Zjutraj me zbudi rahel , nežen dih na vratu. Na hrbtu občutim tvoje telo, tvojo kožo in tvojega svilenega junaka, ki vedno bolj raste in se krepi. Tvoje roke na mojih prsih, me nežno stiskajo k sebi. Tvoje telo mi brez besed pove cel kup nežnih, sladkih besed, …Potem mi ga daruješ v mojo nežno, vlažno, nate čakajočo notranjost. Tvoja svila nežno ob moji drsi, se prepleta z njo, vedno hitreja utripa v meni, še, še, šeee, ah, še, še,šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…Potem se vroče izlije v mene. Svoj sok, nebeško mano brizgne v mene. Vzamem ga za prvo hrano. Potem obrnem se k tebi. Božam te po prsih, dol do popka in še čez, te poljubljam in ljubkujem z jezikom, ustnami zares. Potem pa tvojega krasnega, kot svilenega junaka poljubim, poližem sladoled in tvoje kroglice pod njim v roke nežno vzamem, potlej sladko se po ščegetavčku z njim pomanem in že zdrsi v mene ves, v mojo toplo, vlažno vso notranjost. Pleše divji ples, jaz umiram od ugodja vmes…boki hodijo nasproti, prsi ob tvojih zadrhtijo. Ko poljubiš moja žejna usta, v ekstazi poletim s teboj združena v eno v nebo…Nirvana… Še in še mi vrača se ta slika sanjska. Bo kdaj oživela ali pa ostala sanje, to zdaj moje je vprašanje??? Morda mi odgovoril boš nekoč ali šla bom v nebesa brez tvoje mane jokajoč…
Lučka
| |
|