Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Čar neke noči Pon 15 Apr 2013 - 22:54
Michel Pépé - In Paradisum
Čar neke noči
Prišla si k meni, ljubka vila in v trenutku sva bila objeta, v klobčič želja sva se zavila, v pesem, ki še ni bila zapeta! Si z ustnic poljube mi popila sreča ljubljena v želje vpeta, strast v trepalnice si skrila vsa sladka, nežna in razgreta!
Tiho nedrček ti z ram obrišem, zajamem toploto tvojo v dlani, z nežnostjo v prsi ti napišem sladko bajko, ki ti zapre oči! Na kožo dojke ti srce narišem, poljubim vrat, ki poljub želi, Kako naj tebe ljuba tu opišem, tako za to besed primernih ni!
Odnesel val je z bokov tvojih v mesečino čar tvojega perila, nežen čudež, ki v rokah mojih ga mesečina je v srebro ovila! Uživaj sreča - v čarih svojih, saj vsakega ti bova poljubila in obudila ti metulje v rojih, vanje ljubko ti telo prekrila!
Po stezici mesečine sem odšel, ki jo nariše ti mesec na telo in s poljubi na kožo ti zapel ljubko pesem, ki pelje v nebo! Tvoj vonj v nosnice sem zajel, nežno odpeljal te zaljubljeno, da ti cvetje sreče bom pripel, cvetje za sladko srečo najino!
Poljubljam ti ustnice dehteče, poljubljam čelo, nosek in oči, tiho prisluhnem vzdihom sreče, ki jih pot poljubljanja zbudi! Strasti prebujam v tebi speče, da telo od dotikov ti vzdrhti, čez boke stezo poljubov vleče moja želja, da slo ti prebudi!
Od kolena poljubov pot potuje po nežni strani noge v strast, da v valove hropeče te zasuje, zasopla utoneš v hotenja past! Čez prsi razvnetost se posuje, v ustnice ugrizne tvoja slast, duša v užitkov srečo odpotuje, ljubit tebe - je posebna čast!
Zanihala boke v srečo si noči, zapletla prste v moje si lase, povabila v sredino me strasti, kot ptica ti poletelo je srce! V prsih roka željo tiho obudi, vate nežno moja strast prodre, ti sladko pot v nebesa naredi, da zahlipaš srečna: "Hočem te!"
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!