Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Pot k usodi Ned 7 Apr 2013 - 14:25 | |
| Frank Duval - Me to You
Pot k usodi
Bil sem samo človek vse življenje, a manj ljubezni sem od psa dobil, za dano ljubezen prejel trpljenje, čeprav moj obup do nebes je vpil!
Ne vem, čemu sta vedno v povezavi velika ljubezen in tragična smrt? Morda duša stezo si tako pripravi, da gre iskat srečo v nebeški vrt!
Ne vem, čemu prvi na to pot gredo, ljudje, ki luč nosijo svetu teme? Morda na to usodno pot odpotujejo, ker tu rajši temo ljubijo ljudje!
Verjetno takšna je odločena usoda, ko izberemo si oder za življenje! Mene bo v grob odnesla divja voda, skrajšala - nesrečo in trpljenje!
Nehotno pred desetletji vedel sem, kam me moja goljufiva sreča vodi! Našel stezo, po kateri lahko grem, da pobegnem svoji žalostni usodi!
Če kdaj bom spet prišel v ta svet, pridem - ko ljubezen bo vrednota! Nočem biti znova do groba preklet, naj ne ubija življenje mi samota!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://500px.com/photo/10998869Vasja Belšak | |
|