Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Mesečna noč Sob 30 Mar 2013 - 21:01 | |
| Alain Morisod - Barcarolle Mesečna noč
Ob oknu si v mesečini stala, zavita v njegov srebrni dih, da še mesečina je opazovala, lepo vilo, ki si prosi stih!
Lepe ustnice - rahlo odprte, v mesečino niz biserov žari, tvoje oči v noč neba zazrte, sreča zvezd se v njih iskri!
Srebrni odsev mi je narisal tvoj mili lik v srebrno noč! Kdo vso to lepoto bi opisal, da ne zaželi poljub si vroč?
Objel sem te, k sebi privil, poljubil ti zvezdice v očeh, v nežen poljub bisere skril, privabil strast ti v nasmeh!
Zdrsnila so s tebe oblačila, kožo je srebrn prah prekril, v objeme si ljubke me ovila, tvoj strah poljub je umiril!
Objeta sva v mesečini stala, vsa upanja v poljube skrila, strast v objeme sva predala, nežnosti sva v dlani lovila!
Potem si za roko me prijela in skozi mesečino odpeljala, v srebrnini postelje objela, v objem ljubezni se predala!
V mesečini srečo sva lovila, ogrnjena v srebrni val noči, nežnost ljubezni sva izpila, v poljube lovila si strasti!
Sva v objemu meseca zaspala, objeta, v srebrno noč ovita, v toplo jutro srečna vstala, z avro sreče - vsa prekrita!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://forum.krstarica.com/showthread.php/236861-SVE-erotske-slike/page184?s=af0dae1c191f1f601c6e42cb959e2673Vasja Belšak | |
|