Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Pojdiva Sre 6 Feb 2013 - 16:02
James Last - Slavonic Dance
Pojdiva
Nežen poljub, moja roka v laseh! Pogled v oči, v njih lesketanje, vendar tudi dvom skrit v nasmeh in želja, ki želi polet v sanje! Vsa poželjiva čakaš sladki greh, v prsih nežnost in pričakovanje, a dvom, da pot v bajko bo uspeh, ubija metuljev nežnih valovanje!
Kako ti zaupanje v dotik vrniti, ti vero v ljubezen dati v dlani, vso grozo preteklosti ti skriti in izbrisati tiho žalost iz oči? In kako nesrečo duše ti razbiti ker od grozot nasilja srce trpi, zlo sveta odpraviti in ga ubiti poiskati upanje - ki v tebi spi?
Utišaj skrb, ne bom te prizadel! Luč ljubezni je tudi meni sveta! V luč odletiva, tam te bom vzel, da bova v tiho srečo spet odeta! Tebi ljuba bom srečo v dušo pel! Noč krute usode tebi bo odvzeta! S tabo v srcu bom ljuba poletel v ljubezen, ki si jo srce obeta!
Poletiva sreče pot v nebo iskat! Iščiva srečo, saj je ne poznava! Poljubi me ter pojdiva se igrat! Čas je, da se še midva poigrava, podariva radost si midva enkrat, naj tja v nebo ples duš odplava, saj tja želela sva že mnogokrat! Poiščiva srečo, tokrat bo prava!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!