Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Madež Ned 9 Dec 2012 - 9:23
John Barry - Born free
Madež
Ti si tista, ki si prižgala srce, ki po ljubezni hrepeni, in v pekel ga potem nagnala, pustila me samega sredi noči! Ti veš - zakaj si se igrala s človekom, ki mu do iger ni, no, zdaj, ko sama si ostala, si obriši z rok še sled krvi!
Ne boš svoje dlani - oprala, ta madež ti bo vžgan - v oči, tudi uteho boš zaman iskala, ne bo ti umolknil glas vesti! Sama si mi smrt v roke dala, tudi žalost, ki v nebo kriči, na zadnjo pot si me poslala, le tam moje srce več ne trpi! Če tako ljubezen bo zaspala, ki mi v srcu raztrganem gori, da bo še z menoj odpotovala, naj gre z menoj, samo da spi!
Čeprav morda zveni kot šala, le v tvoji roki mi srce živi nekoč v njem boš prepoznala, vse kar zate se v njem iskri! Tedaj ne boš več - žalovala, ker bom tam, bodi brez skrbi, kjer te duša moja bo čakala, da najina ljubezen - zacveti!
Vasja Belšak
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!