Mirjana Gabrovec
Število prispevkov : 109 Starost : 46 Kraj : Ptuj Datum registracije : 07/04/2008
| Naslov sporočila: V utripu tvojega obstoja Pon 9 Jun 2008 - 11:59 | |
| V utripu tvojega obstojaKot kaplja padem v reko krvi, spremenim se v ogenj, strasti, ustvarjam toploto, pospešim utrip, povišan zdaj tvoj je pritisk.
Kot tiha misel brišem spomine, ustvarjam za naju svet iluzije, v njem dovolim ti vse kar si želiš, v kraljestvu užitkov z menoj živiš.
Kot strela pošiljam vate signale, da telo se v celoti vname, viden plamen je iz tvojih oči, lačen mene vzameš si.
Kot dih te počasi mirim, vse v notranjosti tebe topim, občutiš mehkobo, vse se spreminja, ni telesa, je le energija.
Dvignem se iz samih globin, s seboj vzamem tvoj mir, ponovno občuti se dotik teles, ko vrneva se na Zemljo z nebes. | |
|
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: V utripu tvojega obstoja Pon 9 Jun 2008 - 14:34 | |
| Prelepa pesem Mirjana... Uhhh... | |
|
Mirjana Gabrovec
Število prispevkov : 109 Starost : 46 Kraj : Ptuj Datum registracije : 07/04/2008
| Naslov sporočila: Re: V utripu tvojega obstoja Čet 26 Jun 2008 - 17:01 | |
| Je drugačna od vseh do sedaj in sem vesela, da ti je všeč. Meni je bil predvsem všeš tisti tvoj uhhh... Predpostavljam, da odziv na slikico. Ja, odlično izbrane besede. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: V utripu tvojega obstoja | |
| |
|