Število prispevkov : 137 Starost : 56 Kraj : Slovenske Konjice Datum registracije : 23/09/2008
Naslov sporočila: Okno s pogledom na Francijo Sob 10 Nov 2012 - 15:00
Pridite spet jutri danes nimamo nič za vas je rekla uradnica v zaposlitveni agenciji ko ji je Akim hitel razlagati o svoji mizeriji
kot že nič kolikokrat je svoje bedno življenje odnesel domov vidno razžaloščen in hkrati tudi besen
ni se udeleževal neredov ki so večkrat izbruhnili v sosednjih četrtih
ni igral nogometa s fanti v soseski čeprav je bil Zinedine Zidane doma iz istega mesta in je potomec iste prekomorske domovine dekliškega imena
ni ogovarjal francoskih deklet čeprav so one večkrat zaznavale njega s svojimi nevidnimi tipalkami in ga spraševale
Akim zakaj imaš tako žalostne oči?
milan novak
Število prispevkov : 69 Starost : 59 Kraj : Maribor Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: Okno s pogledom na Francijo Ned 11 Nov 2012 - 11:35
všeč mi je preprostost, s katero si opisal tako zapleten družbeni odnos. Čestitke!
Vidmar Jože
Število prispevkov : 137 Starost : 56 Kraj : Slovenske Konjice Datum registracije : 23/09/2008
Naslov sporočila: Re: Okno s pogledom na Francijo Ned 11 Nov 2012 - 11:54
Hvala Milan. Škoda, da te včeraj ni bilo v Konjice.
lp, Jože
milan novak
Število prispevkov : 69 Starost : 59 Kraj : Maribor Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: Okno s pogledom na Francijo Pon 12 Nov 2012 - 0:55
imel v planu prit. A sem imel nepričakovano dolg in naporen kolesarski dan (v temi sem prignal domov), tako nisem imel več energije za kulturo. Verjamem, da ste lepo pripravili.