Število prispevkov : 233 Starost : 74 Kraj : Podlipa Datum registracije : 09/05/2011
Naslov sporočila: POČIVAJ SAAR Čet 23 Avg 2012 - 13:59
Počivaj mirno v gozdu nad brežino, tam senco nudijo ti hrastova drevesa, živahen pes iskal in ljubil našo si bližino, a včeraj nenadoma prišlo je do slovesa.
Ti s krošenj pesmi bodo pele ptice, brhke srne plesale živahne bodo plese, z antenskih žic oglašajo se lastovice, jesenski veter na gomilo listja ti prinese.
Me pot pogosto k tebi mimo bo vodila, ko šel bom gledat drevje moje hoste, bo lepa misel nate meni vedno mila in stopal bom po potki k tebi v goste.
Prijatelj zvest si bil, nam ves predan, si igro ljubil, ves poskočen in vesel, v jutrih si pozdravljal me vsak dan, se k meni stisnil, ko je grom besnel.
Za vsakogar enkrat čas počitka pride, včeraj je zate, morda jutri tudi zame, se zvečeri, življenja sonce nam zaide, to uro si, te naslednjo že tema zajame.
Jože Brenčič
Nazadnje urejal/a Jo™e Brenčič Pet 23 Nov 2012 - 20:06; skupaj popravljeno 1 krat
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: POČIVAJ SAAR Čet 23 Avg 2012 - 15:26
Lepo si se poslovil od svojega najboljšega prijatelja! Vsa čast tebi in tudi pesem je zelo dobra! Sočustvujem s teboj! Vem kako hudo je, ko se moramo posloviti od teh čudovitih živali!
Jože Brenčič
Število prispevkov : 233 Starost : 74 Kraj : Podlipa Datum registracije : 09/05/2011
Naslov sporočila: Re: POČIVAJ SAAR Čet 23 Avg 2012 - 15:39
Hvala, Vasja. Je pa res žalostno. Poleg tega, da sem ga pokopal, sem lahko storil le še to, njemu v spomin. Lp Jože