Kleo Kuntner
Število prispevkov : 181 Starost : 59 Kraj : Maribor Datum registracije : 20/07/2011
| Naslov sporočila: Slika šepeta mojo pesem Čet 28 Jun 2012 - 9:08 | |
| Slika šepeta mojo pesem
S čopičem hrepenenja sem naju naslikala na obrobju sveta kjer svileni oblaki spokojno drsijo po obzorju.
Najprej naslikala sem sebe kjer me čolnič vozi po jezeru samote tam slikam moje hrepenenje ki žubori po bistrih strugah življenja.
Dovoli, da se te dotaknem s svojim čopičem z občutkom ljubezni in te naslikam tam, kjer je dvojica kot eno deblo dveh krošenj v dišeči travi tam, kjer je smehljaj v noči ki postaja jutro.
Poglej, slika oživi in jaz čez cvetoča polja tečem v žametnih čeveljčkih sreče tja, kjer trava išče najine korake.
Narišem si nežen odsev v očeh na zasanjani obraz razpustim lase čez milo lice ovita v tančico nežnosti drhtim v mesečini.
Dovoli, da ptica strasti v tvoj raj poleti tja, kjer bil nihče še ni tam narisala sem cvet v odtenkih čustev vseh ta cvet je samo zate.
Odložim čopič slika šepeta mojo pesem.
Narisala bi tvoj glas če bi znala da me pokliče tja, kjer se moje življenje zrcali. | |
|
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| |
Kleo Kuntner
Število prispevkov : 181 Starost : 59 Kraj : Maribor Datum registracije : 20/07/2011
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Slika šepeta mojo pesem | |
| |
|