Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| Klepetalnica članov | |
|
+22Mojca Žugman Nataša Novak - Nash Živa Mejak peterzlodej Matic Udrih Maja Kožar Frenk Tominec Miroslav Tičar Aren Vidovski Mateja Kožar Alenka Nova Svit Valovnik Mari Matjaž M. Gregor Grešak Sabina Vode Mirjana Gabrovec Aljaž Čuden Lucija P Nuška Golobič Anja Bohinec Mark Ardent 26 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 31 Avg 2010 - 23:09 | |
| | |
| | | Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 1 Sep 2010 - 8:03 | |
| izgubil se je aljaž..poštenega najditelja prosimo,če nam ga vrne.. | |
| | | Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 29 Sep 2010 - 23:45 | |
| | |
| | | Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 30 Sep 2010 - 8:04 | |
| Vsem na Valu lep dan želim. | |
| | | Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 30 Sep 2010 - 8:08 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Vsem na Valu lep dan želim.
....tudi jaz, tudi jaz se pridružujem Naj vas spremlja obilje pozitivnih vibracij! | |
| | | Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 6 Okt 2010 - 15:26 | |
| | |
| | | Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 6 Okt 2010 - 15:53 | |
| | |
| | | Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 6 Okt 2010 - 15:57 | |
| En lep pozdravček vsem..., naj vas dež ne pogoltne v turobnost Rada vas mam | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 6 Okt 2010 - 16:41 | |
| | |
| | | Matic Udrih
| | | | Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 9 Okt 2010 - 21:32 | |
| hm..polno izgubljenih duš..le čemu.. | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 9 Okt 2010 - 21:34 | |
| - Mateja Kožar je napisal/a:
- hm..polno izgubljenih duš..le čemu..
Matejka tudi jaz se sprašujem Pomojem se vsi pripravljajo za Ljubljanski maraton, ki je štiriindvajsetega ta mesec Prideš tudi ti? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sob 9 Okt 2010 - 21:37 | |
| ah kje.. ..ni zame tek:D | |
| | | Matic Udrih
| | | | Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 13 Okt 2010 - 6:54 | |
| Jutro...
Tole sem zjutraj prejela in prav rada posredujem tudi vam, saj imam občutek (glede na število in znamenje), da je danes lahko prav poseben dan (Tzolkin 2012 - Maginja Blinkita):ŠTEVILO 10, BOŽANSKA ENERGIJA, KI USTVARJA IN IZŽAREVA LEPOTO Deseta Nebesa, Sova Uharica, levo zapestje Število deset je energija, ki je minljiva kot duh cvetlice. Danes je največji izziv človeštva videti in čutiti lepoto v vsakem in vsem, saj je bila ta energija v preteklosti zmanipulirana, določena in omejena. Vedi, da je lepota vedno na razpolago, saj je vsaka posamezna stvar v kreaciji prežeta z energijo deset. Brez te energije bi življenje preprosto izgledalo prazno in dolgočasno. Postavi se v vlogo opazovalca in dovoli energiji deset, da obstaja in se zavedaj lepote v vseh stvareh in ljudeh. Danes vse tisto, čemur namenjaš svojo pozornost, postaja resničnost, zato bodi pozoren saj lahko čisto vsako misel, informacjo, idejo, željo, hrepenenje kot tudi strah spremeniš iz nevidnega v vidno in resnično. Od zdaj in tudi v naprej bodi zavestene pri tem, kaj misliš, čutiš, in si želiš ali hrepeniš, in tudi česa te je strah. Več v knjigi Maya Tzolkin 2012, univerzalna knjiga življenja: [You must be registered and logged in to see this link.] ( 20-znamenje) AHAU ali SONCE, ŽIVLJENJE, SPIRITUALNA SVETLOBA IN RAZSVETLJENJE, UNIVERZALNA KRISTUSOVA / BUDA / QUETZALCOATL ZAVEST Palec desne roke Ahau je izražanje božanske narave v vseh mislih, čutenjih in delovanjih. Ko si v harmoniji in svoji moči, takrat si prežet z energijo ljubezni, svetlobe in miru, in takrat tvoj nasmeh na obrazu prihaja iz tvoje globoke notranjosti. Dopusti siju svojega notranjega sonca, da te razsvetli in prerodi ter v tebi prebudi božanskega otroka. Izkaži spoštovanje prednikom in se poveži z njihovimi vodniki ter začuti njihovo brezpogojno ljubezen, svetlobo in svobodo v sebi. Danes imaš priložnost videti sebe in svoj projekt, kako se prilega v širši kozmični namen. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja, ter začuti univerzalno ljubezen in zavest v sebi ter svoji okolici. Več v knjigi Maya Tzolkin 2012, univerzalna knjiga življenja Vse lepo vam želim | |
| | | Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 13 Okt 2010 - 7:48 | |
| - Nataša Novak je napisal/a:
- Jutro...
Tole sem zjutraj prejela in prav rada posredujem tudi vam, saj imam občutek (glede na število in znamenje), da je danes lahko prav poseben dan (Tzolkin 2012 - Maginja Blinkita):
ŠTEVILO 10, BOŽANSKA ENERGIJA, KI USTVARJA IN IZŽAREVA LEPOTO Deseta Nebesa, Sova Uharica, levo zapestje Število deset je energija, ki je minljiva kot duh cvetlice. Danes je največji izziv človeštva videti in čutiti lepoto v vsakem in vsem, saj je bila ta energija v preteklosti zmanipulirana, določena in omejena. Vedi, da je lepota vedno na razpolago, saj je vsaka posamezna stvar v kreaciji prežeta z energijo deset. Brez te energije bi življenje preprosto izgledalo prazno in dolgočasno. Postavi se v vlogo opazovalca in dovoli energiji deset, da obstaja in se zavedaj lepote v vseh stvareh in ljudeh. Danes vse tisto, čemur namenjaš svojo pozornost, postaja resničnost, zato bodi pozoren saj lahko čisto vsako misel, informacjo, idejo, željo, hrepenenje kot tudi strah spremeniš iz nevidnega v vidno in resnično. Od zdaj in tudi v naprej bodi zavestene pri tem, kaj misliš, čutiš, in si želiš ali hrepeniš, in tudi česa te je strah. Več v knjigi Maya Tzolkin 2012, univerzalna knjiga življenja: [You must be registered and logged in to see this link.] (20-znamenje) AHAU ali SONCE, ŽIVLJENJE, SPIRITUALNA SVETLOBA IN RAZSVETLJENJE, UNIVERZALNA KRISTUSOVA / BUDA / QUETZALCOATL ZAVEST Palec desne roke Ahau je izražanje božanske narave v vseh mislih, čutenjih in delovanjih. Ko si v harmoniji in svoji moči, takrat si prežet z energijo ljubezni, svetlobe in miru, in takrat tvoj nasmeh na obrazu prihaja iz tvoje globoke notranjosti. Dopusti siju svojega notranjega sonca, da te razsvetli in prerodi ter v tebi prebudi božanskega otroka. Izkaži spoštovanje prednikom in se poveži z njihovimi vodniki ter začuti njihovo brezpogojno ljubezen, svetlobo in svobodo v sebi. Danes imaš priložnost videti sebe in svoj projekt, kako se prilega v širši kozmični namen. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja, ter začuti univerzalno ljubezen in zavest v sebi ter svoji okolici. Več v knjigi Maya Tzolkin 2012, univerzalna knjiga življenja
Vse lepo vam želim Meni je vsak dan poseben, naj bo tudi tebi. | |
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 13 Okt 2010 - 8:10 | |
| [quote="Miroslav Tičar"] - Nataša Novak je napisal/a:
- [color=darkblue]Jutro...
Meni je vsak dan poseben, naj bo tudi tebi. Hvala, Miro ja, počasi, počasi... stopicam proti tem zavedanjem... delam na tem, da mi nekoč rata.... | |
| | | Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 13 Okt 2010 - 9:13 | |
| - Nataša Novak je napisal/a:
- Jutro...
Tole sem zjutraj prejela in prav rada posredujem tudi vam, saj imam občutek (glede na število in znamenje), da je danes lahko prav poseben dan (Tzolkin 2012 - Maginja Blinkita):
ŠTEVILO 10, BOŽANSKA ENERGIJA, KI USTVARJA IN IZŽAREVA LEPOTO Deseta Nebesa, Sova Uharica, levo zapestje Število deset je energija, ki je minljiva kot duh cvetlice. Danes je največji izziv človeštva videti in čutiti lepoto v vsakem in vsem, saj je bila ta energija v preteklosti zmanipulirana, določena in omejena. Vedi, da je lepota vedno na razpolago, saj je vsaka posamezna stvar v kreaciji prežeta z energijo deset. Brez te energije bi življenje preprosto izgledalo prazno in dolgočasno. Postavi se v vlogo opazovalca in dovoli energiji deset, da obstaja in se zavedaj lepote v vseh stvareh in ljudeh. Danes vse tisto, čemur namenjaš svojo pozornost, postaja resničnost, zato bodi pozoren saj lahko čisto vsako misel, informacjo, idejo, željo, hrepenenje kot tudi strah spremeniš iz nevidnega v vidno in resnično. Od zdaj in tudi v naprej bodi zavestene pri tem, kaj misliš, čutiš, in si želiš ali hrepeniš, in tudi česa te je strah. Več v knjigi Maya Tzolkin 2012, univerzalna knjiga življenja: [You must be registered and logged in to see this link.] (20-znamenje) AHAU ali SONCE, ŽIVLJENJE, SPIRITUALNA SVETLOBA IN RAZSVETLJENJE, UNIVERZALNA KRISTUSOVA / BUDA / QUETZALCOATL ZAVEST Palec desne roke Ahau je izražanje božanske narave v vseh mislih, čutenjih in delovanjih. Ko si v harmoniji in svoji moči, takrat si prežet z energijo ljubezni, svetlobe in miru, in takrat tvoj nasmeh na obrazu prihaja iz tvoje globoke notranjosti. Dopusti siju svojega notranjega sonca, da te razsvetli in prerodi ter v tebi prebudi božanskega otroka. Izkaži spoštovanje prednikom in se poveži z njihovimi vodniki ter začuti njihovo brezpogojno ljubezen, svetlobo in svobodo v sebi. Danes imaš priložnost videti sebe in svoj projekt, kako se prilega v širši kozmični namen. Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja, ter začuti univerzalno ljubezen in zavest v sebi ter svoji okolici. Več v knjigi Maya Tzolkin 2012, univerzalna knjiga življenja
Vse lepo vam želim Lepo dobro jutro, Nataša Hvala za te pozitivne misli; naj nas vse spremljajo... danes... in vse dni naprej... Čudovit dan ti želim, Mojca | |
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 13 Okt 2010 - 9:21 | |
| | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Čet 21 Okt 2010 - 23:02 | |
| hej hej [You must be registered and logged in to see this link.]Poslavljam se z Val-a. Prijetno mi je bilo v vaši družbi. Bodi ustvarjalni še naprej in uživajte življenje. Hvala vam za vse misli, ki so mi polepšale dan.. | |
| | | Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 17 Nov 2010 - 13:28 | |
| Kaj smo tule vsi mal zaspančkali.... En topel, mavrični objem vsem... | |
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 17 Nov 2010 - 13:56 | |
| - Maticko je napisal/a:
- hej hej
[You must be registered and logged in to see this link.]
Poslavljam se z Val-a. Prijetno mi je bilo v vaši družbi. Bodi ustvarjalni še naprej in uživajte življenje.
Hvala vam za vse misli, ki so mi polepšale dan..
...in kam te neso poslednji valovčki lahkotnega piša?
Naj ti tudi tam bo lepo :) | |
| | | Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Sre 17 Nov 2010 - 15:46 | |
| - Maticko je napisal/a:
- hej hej
[You must be registered and logged in to see this link.]
Poslavljam se z Val-a. Prijetno mi je bilo v vaši družbi. Bodi ustvarjalni še naprej in uživajte življenje.
Hvala vam za vse misli, ki so mi polepšale dan..
Ojla, ojla, lepo bodi, kjerkoli že boš... in naj ti življenje prinaša veliko lepega in čarobnega... | |
| | | Svit Valovnik
Število prispevkov : 470 Starost : 77 Kraj : Vrata 144,5253 Čepovan Datum registracije : 11/04/2008
| Naslov sporočila: PROŠNJE Tor 14 Dec 2010 - 13:31 | |
| Na profilu se pojavljajo prošnje, kakšno zvezo ima to s tem portalom? | |
| | | Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov Tor 14 Dec 2010 - 18:46 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepetalnica članov | |
| |
| | | | Klepetalnica članov | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 4 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 4 gostov :: 2 Bots Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 353, dne Čet 21 Nov 2024 - 15:22 |
|