Robert Kostadinoski
Število prispevkov : 227 Starost : 48 Kraj : boguizanogu Datum registracije : 10/11/2011
| Naslov sporočila: Čmar Pon 11 Jun 2012 - 16:51 | |
| Sada pokušavam da rimujem na srpskom, osećam se vulgarnim i pomalo drsko, lepo ću da složim što mi je na umu, pa ču onda fino da krenem po drumu. leva noga, desna noga, korak po korak, ne boli me više glava sad me boli stomak, kada stignem uzet ču jednu tabletu illi ko je jebe odoh na pilulsku dietu. Danas poslepodne, kad si bila zvala, sigurno si mislila ' on je baš budala, brzo će da skokne, da dođe po dete', a tu si se zeznula, umem da sam kreten. Nije moj problem, što ležiš sa vrućinom, Drugi put obuci nešto sa večom debljinom, Ja da ko magarče sedim na rezervnu klupu, Onaj što te kara, nek ti kuva supu… 'Al si me iznenadio, ono stvarno baš', Najbolje da se navikneš, jer ti nisam pas, Ti da zazvizdiš, a ja da ti pritrčim? Drkam, serem, jedem, možda čak i prčim. Ti mi samo reci, kad god ti nešto treba, Al nismo više ortaci i ne delimo leba. Nisam više tvoj, niti si ti mine, Zato nemo da zoveš, nisam ja hotline. Eno ti tamo keva pa nek te čuva ona, Ja sam ljubazan samo zbog bontona. Lepo sam odgojen, lepo sam vaspitan, Al nisam više sićušan, sada sam več sitan. Pa me teže gaziš i još teže shvataš, Umesto za gušu možeš za kurac da me vataš. Al samo metaforički, jer mi se ne sviđaš Bila si mi sve, sad možeš da se slikaš. Dođe mi da zapevam ko Nikola Kojo, Jer nisam više na užetu ko jebeni jojo, Da me privučeš kada ti zatrebam blizu Il da me odjebeš i oteraš u pizdu. Nema više konopca, nisam više vezan, Sasvim sam svoj i potpuno trezan, Radim šta god radim, to je moja stvar, A ti što se mene tiče možeš bre u čmar! | |
|
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Čmar Tor 12 Jun 2012 - 11:39 | |
| | |
|
Robert Kostadinoski
Število prispevkov : 227 Starost : 48 Kraj : boguizanogu Datum registracije : 10/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Čmar Tor 12 Jun 2012 - 15:30 | |
| fala, fala. sumnjam da bi u nje reakcija bila vako oduševljenje. | |
|
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Čmar Tor 12 Jun 2012 - 18:35 | |
| e pa srpski mi ne ida baš, pa bolje da ćutim..:p | |
|
Robert Kostadinoski
| Naslov sporočila: Re: Čmar Sre 20 Jun 2012 - 16:55 | |
| Nemoj srećo, nemoj. Rekni na slovenskom. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čmar | |
| |
|