| FOTOGRAFIJA IN PESEM | |
|
+6Nataša Novak - Nash Živa Mejak Robert Tudjina Alenka Nova Aljaž Čuden Nuška Golobič 10 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sob 31 Maj 2008 - 9:43 | |
| V tem kotičku bomo poskušali fotografije oblačiti v pesem. | |
|
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sre 2 Sep 2009 - 17:44 | |
| Takole! Poskušajmo napisati pesem na tole sliko. | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| |
| |
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sre 7 Apr 2010 - 19:25 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Aljaž Čuden je napisal/a:
- Takole! Poskušajmo napisati pesem na tole sliko.
Občutek
Sem žamet, svilnato čezte ovita, z geni metulja, sva v preje zavita.
Sem hladna toplina vate izlita, v osrčju spomina, očem sem zakrita.
Šepetaš si strasti, preglasi jih moja milina, čarobnost vsemirja, sva s čutenjem pokrila. Hudo, ni kaj... Vsaj ti si ustvarjalna, če že mene ne drži...trenutno... | |
|
| |
Nuška Golobič
| |
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Čet 8 Apr 2010 - 22:26 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
Rahlo, kot metuljeva krila Me božaš po obrazu Prsti obliznejo ustnice Vztrepetam pod tvojim dotikom Ovije me tvoj dah Prekrije me tvoje telo Stapljava se Drug z drugim Kri se pretaka hitreje Srci bijeta močneje ………………….. Nasmehneš se Zdrsneva onkraj resničnosti Kjer so le sanje | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Čet 8 Apr 2010 - 22:30 | |
| Odlično Alenka | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Čet 8 Apr 2010 - 22:32 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Odlično Alenka
nemoj, Nuška.... | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 9:50 | |
| Ja ... Zdaj moramo eno novo fotko najdet ...kakšne dežne kaplje | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 15:04 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
Rahlo, kot metuljeva krila
Me božaš po obrazu
Prsti obliznejo ustnice
Vztrepetam pod tvojim dotikom
Ovije me tvoj dah
Prekrije me tvoje telo
Stapljava se
Drug z drugim
Kri se pretaka hitreje
Srci bijeta močneje
…………………..
Nasmehneš se
Zdrsneva onkraj resničnosti
Kjer so le sanje Kjer so le sanje, Zavijem te vanje. Si s čustvi prevzeta, Te magičnost prepleta. Z metuljim te krilom Pred svetom še skrijem, Pod rdečim ti krilom Roso iz cveta izpijem. | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 17:16 | |
- Alenka Nova je napisal/a:
Me božaš po obrazu
Prsti obliznejo ustnice
Ovije me tvoj dah
Prekrije me tvoje telo
Stapljava se
Drug z drugim
Kri se pretaka hitreje
Srci bijeta močneje
…………………..
Nasmehneš se
Kjer so le sanje Kjer so le sanje, Zavijem te vanje. Si s čustvi prevzeta, Te magičnost prepleta.
Z metuljim te krilom Pred svetom še skrijem, Pod rdečim ti krilom Roso iz cveta izpijem. Roso iz cveta izpiješ, s toploto se vame izliješ, omamljeni čuti drhtijo, ko tvoje oči v sanjah lebdijo... | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 17:27 | |
| - Alenka Nova je napisal/a:
Me božaš po obrazu
Prsti obliznejo ustnice
Ovije me tvoj dah
Prekrije me tvoje telo
Stapljava se
Drug z drugim
Kri se pretaka hitreje
Srci bijeta močneje
…………………..
Nasmehneš se
Kjer so le sanje Kjer so le sanje, Zavijem te vanje. Si s čustvi prevzeta, Te magičnost prepleta.
Z metuljim te krilom Pred svetom še skrijem, Pod rdečim ti krilom Roso iz cveta izpijem. Roso iz cveta izpiješ, s toploto se vame izliješ, omamljeni čuti drhtijo, ko tvoje oči v sanjah lebdijo... Ko tvoje oči v sanjah lebdijo, Poljubim ti ustnice rahlo, mokro, Vroče se misli ti v glavi iskrijo, Počasi, počasi vstopam v njo... | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 17:33 | |
Me božaš po obrazu
Prsti obliznejo ustnice
Ovije me tvoj dah
Prekrije me tvoje telo
Stapljava se
Drug z drugim
Kri se pretaka hitreje
Srci bijeta močneje
…………………..
Nasmehneš se
Z metuljim te krilom Pred svetom še skrijem, Pod rdečim ti krilom Roso iz cveta izpijem. Roso iz cveta izpiješ, s toploto se vame izliješ, omamljeni čuti drhtijo, ko tvoje oči v sanjah lebdijo... Ko tvoje oči v sanjah lebdijo, Poljubim ti ustnice rahlo, mokro, Vroče se misli ti v glavi iskrijo, Počasi, počasi vstopam v njo... Počasi, počasi vstopaš v njo, željno te sprejme v svoje globine z notranjo dušo se giblje strastno ... naj tale ples nikoli ne mine... | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 17:38 | |
| Ampak res...
Hej, fenomenalni tim sva, hehe... | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 17:44 | |
- Ampak res...
Hej, fenomenalni tim sva, hehe... nemorešdaverjameš, aneda | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 23:01 | |
- Ampak res...
Hej, fenomenalni tim sva, hehe... Hej, vidva sta pa čist not padla | |
|
| |
Alenka Nova
| |
| |
Aljaž Čuden
| |
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 9 Apr 2010 - 23:42 | |
| Kjer so le sanje(Alenka Nova & Aljaž Čuden)Rahlo, kot metuljeva krilaMe božaš po obrazuPrsti obliznejo ustniceVztrepetam pod tvojim dotikomOvije me tvoj dahPrekrije me tvoje teloStapljava seDrug z drugimKri se pretaka hitrejeSrci bijeta močneje…………………..Nasmehneš seZdrsneva onkraj resničnostiKjer so le sanjeKjer so le sanje, Zavijem te vanje.Si s čustvi prevzeta,Te magičnost prepleta.Z metuljim te krilomPred svetom še skrijem, Pod rdečim ti krilomRoso iz cveta izpijem.Roso iz cveta izpiješ,s toploto se vame izliješ,omamljeni čuti drhtijo,ko tvoje oči v sanjah lebdijo... Ko tvoje oči v sanjah lebdijo,Poljubim ti ustnice rahlo, mokro, Vroče se misli ti v glavi iskrijo, Počasi, počasi vstopam v njo...Počasi, počasi vstopaš v njo,željno te sprejme v svoje globinez notranjo dušo se giblje strastno... naj tale ples nikoli ne mine... | |
|
| |
Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sob 10 Apr 2010 - 15:42 | |
| Nova slikca za inspiracije... Spet erotična, takšen pač sem... | |
|
| |
Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Pet 23 Jul 2010 - 13:29 | |
| Zgodba tattoo-ja Zgodba njenega tattoo-ja, zbadanja v njeno telo, krvava rdečica kože, perilo zapeljivo obarva. Ko le bi lahko bil igla, vlažnih bi poljubov risal, po hrbtu, bokih, stegnih, nežnosti vsrkanega črnila. | |
|
| |
Nuška Golobič
| |
| |
Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sob 24 Jul 2010 - 10:36 | |
| bi... samo jih ne znam popat sem gor.. :(niti svojih "pesmi" ne znam opremit s slikami:( | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sob 24 Jul 2010 - 10:43 | |
| na shrani.si imamo svoj kotiček, tja jo shraniš in potem copy sem, ali pa iz svoje internetne strani, skratka mora bit na netu, jo odpreš, klikneš z desnim gumbkom in copy paste | |
|
| |
Robert Tudjina
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM Sob 24 Jul 2010 - 11:31 | |
| mi ne dela... če jih linkam... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: FOTOGRAFIJA IN PESEM | |
| |
|
| |
| FOTOGRAFIJA IN PESEM | |
|