Draga M.!
Obe strastni kadilki. Obe pametni, da se je kadilo iz naju. Jaz sem se zadevala z ljubimci, ti s prenosnikom v soju dišečih noči.
Na živce mi je šel tvoj nedodelan stil oblačenja in neurejeni lasje. Bala sem se premožnosti, ki si jo uživala zaradi krvi po mamini in očetovi strani. Počutila sem se ničvredno, ko si pametovala o nemški šoli modrosti, dasiravno sem ponižno stopicljala po italijanski vednosti. Da nisi zame, sem ugotovila, ko sem se prebudila ob tebi!!! Čeprav sem bila tisto poletje nasploh dobro založena z moškimi mesnostmi.
Žalila in razlastila si Mojega Nr.1 Loverja. Sama bi ga tako ali tako prej ali slej sčevljala, toda brez potrebe si bila kruta tudi do njega. Do mojega Zvončka.
Takrat sem te želela le rešiti. Rešiti vzorca, da so vsi tipi slabi in brezvezni. Želela sem ti pokazati, da lahko z nekaterimi delaš po principu: po uporabi odvrzi, z drugimi spleteš romanco, ki presega taoistični orgazem vesoljnosti.
Odpeljala sem te k njemu. Še preden sem si ga privoščila sama. K znanemu ljubljanskemu frajerju si prišla. Umetniku, boemu. K tipu za katerim se hlepela, trgala nebo na pol- zaradi njega, zaradi katerega vem, kaj pomeni nekoga s čistim užitkom ljubezni pof***ti. Peljala sem te k njemu, ki se me je najslastneje dotikal. Ki je opijanjal s poljubljanjem in h kateremu sem šla brez spodnjic prosit med rjuhe zavite telesnosti. Dvignil me je visoko na šank. Razprla sem noge in levo sem privila k sebi. Pil je v izviru in z jezikom zajemal poslednje sledi.
Ni te maral. Ni te hotel vzeti, čeprav vzame zaenkrat še vse kar se vsaj malo ponuja. Rekel je, da si smola in da je tvoja duša grda.
Zamislila sem se.
Si edina, ki me odkrito sovraži, kadar sem lajdrica in ki zmotno misli, da je celibatiranje prisila in smola.
Si povožena in jezna.
Si maščevalna in preživeta.
Ostala si v letu, ki ga že zdavnaj ni. Grda, kot bi rekel ljubljanski fukči: kot konjska smrt!
Pusti in ne išči me v virtuali pod čudnimi nadimki.
Papa, tvoja S.O.
p.s. Zvonček še vedno misli name in ljubljanski tip bi se rad kitil z mano