Kleo Kuntner
Število prispevkov : 181 Starost : 59 Kraj : Maribor Datum registracije : 20/07/2011
| Naslov sporočila: Zrenje ljubezni na svilenih poteh iskanja Tor 5 Jun 2012 - 23:11 | |
| Zrenje ljubezni na svilenih poteh iskanja Poj mi ptica, mila ptica poj o ljubezni, ki je emblem večnosti šepetaj mi breza, vitka breza kje skrivnost je njena, kje tiči nosi veter, ti brezbrižni, nosi spev brezšumni v daljne dni povej mi luna, ti svetleča ki poznaš skrivnosti vse noči povej mi reka, ti molčeča tvoje širne so poti povej mi gora, ti mogočna daleč tvoj pogled lovi povej mi steza, ti brez konca
...kje te dohiti...
je ogenj to, ki v meni plameni je veter to, ki pleše mi med lasmi je morje to, ki v meni buči je žarek to, ki iz oči mojih se dviga v nebo je lepota to, ki vidim jo, dlje kot seže mi oko je glas miline to, ki v tišini poje mi ki se mi razodeva, kot mavrično nebo so solze moje to, ki padajo v sončna jutra je varnost to, ki v samoti naslanjam se na njo je up moj to je to ljubezen ta, ki do bližnjega čutim jo so to sledi, ki združujejo sij dneva in sij noči
~ ~ ~
povej mi dež, ti vir življenja nahrani moje vse čuti povej mi sonce, ti bleščeče povej, ne zaslepi mi oči povej, srce ti moje boš vedelo, ko razodela se ti bo ali na aveniji strtih src v dolini smrtne sence neuslišanih dušnih krikov zaspalo moje bo oko.
| |
|