Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Blogati ali ne blogati... Tor 5 Jun 2012 - 12:48 | |
| Blogati ali ne blogati, to danes ni več vprašanje. Ravno zaradi tega odpiram novo rubriko Blogov kotiček…Ko nam tolikokrat beže misli, besede, pa ne vemo, kaj, kako,zakaj…bo pesem, bo zgodba,.. krneki? In tisto »krneki« lahko nastane krasen blog, ob katerem se lahko zabavamo, nasmejimo, delimo in krešemo mnenja, prikimavamo, odkimavamo, ogrevamo prste in jim postimo, da sami pišejo odgovor, nov blog, novo zgodbo… Sama sem začela pisati tako. Blog. Beseda je dala besedo. Potem je nastal verz..sramežljivi zapisi zaviti v anonimnost, da , raje gola na pedestal, kot da bi kdo pokukal v moje misli. Danes, nekaj let zatem, se ne sramujem lastnih misli, in si želim biti brana. Stavek, misel… in na koncu cel roman. O čem razmišljaš? Te jezi vreme? Skačeš od sreče? So moški z Venere in ženske z Marsa? Večne dileme. Pa stanje pred semaforjem, v vrsti pred blagajno…Kam na počitnice? Zakaj, hudiča, ne najdem enega para nogavic..? Vsak dan piše novo zgodbo. Torej…naj se pisanje začne.. P.s. Plujemo po mirnih valovih in tako naj tudi ostane. Vsak sovražni nagovor in podobno nečistovanje bo sproti odstranjeno..pa saj to je jasno, a ne? in še nekaj...Če želite svoj blog kakorkoli poimenovati, nam sporočite, da odpremo vaš osebni blogov kotiček:) | |
|
Robert Kostadinoski
Število prispevkov : 227 Starost : 48 Kraj : boguizanogu Datum registracije : 10/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Blogati ali ne blogati... Tor 5 Jun 2012 - 18:13 | |
| Kul. Sedaj bom imel kam dati nebuloze, ki niso zgodebe, ne pesmi ampak le razbijanje glave. Čeprav se mi zdi, da sem jih nekaj že uvrstil kar v prozno zbirko. | |
|