Število prispevkov : 233 Starost : 74 Kraj : Podlipa Datum registracije : 09/05/2011
Naslov sporočila: KRHKA SRCA PTIC Ned 27 Maj 2012 - 14:05
Lepo cvetoče tvoje živobarvne so poljane, kot v sanjah letošnji je mesec maj, se prebudijo misli meni dobro znane, srce pa tava daleč tja nazaj.
Princa si na belem konju pričakovala, jaz pa jezdim ptice le sanjave, ljubeča misel je v vetru blagem plapolala, na prozornih krilih lahnih sap v daljave.
Sem ta, ki ljubezni stihe piše, te objel bojazni tvoji sem navzlic, marsikdo v besede moje se obriše, so sanjačev misli krhka srca ptic.
Kamor pogled zasanjan tvoj v daljavo seže in ranjeno poboža dušo lepa misel, lepota skrivne vse kotičke naj doseže, da v dovršenem vse dobi svoj smisel.
Prijazne misli tkejo že svilene niti, stihi iz nežne se snovi rodijo, vdahnila si dušo stavbi togi kamniti, vsi demoni strašni naj drugje gnezdijo.
Le davne spomine prišel sem iskat, vsak moj trenutek je ljubezni darovan, življenje naj moj prizanesljiv bo brat, iz tvojih misli bisernih bo stkan.
Število prispevkov : 94 Starost : 40 Kraj : :) Datum registracije : 25/12/2011
Naslov sporočila: Re: KRHKA SRCA PTIC Ned 27 Maj 2012 - 20:37
Citiram :
Princa si na belem konju pričakovala, jaz pa jezdim ptice le sanjave,
Citiram :
Sem ta, ki ljubezni stihe piše, te objel bojazni tvoji sem navzlic, marsikdo v besede moje se obriše, so sanjačev misli krhka srca ptic.
Zelo lepa pesem Jože Lep večer, Suzana
Jože Brenčič
Število prispevkov : 233 Starost : 74 Kraj : Podlipa Datum registracije : 09/05/2011
Naslov sporočila: Re: KRHKA SRCA PTIC Ned 27 Maj 2012 - 20:45
Suzana Kolmanko je napisal/a:
Citiram :
Princa si na belem konju pričakovala, jaz pa jezdim ptice le sanjave,
Citiram :
Zelo lepa pesem Jože Lep večer, Suzana
Hvala Suzana Tudi jaz tebi želim prijeten večer.
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: KRHKA SRCA PTIC Pon 28 Maj 2012 - 14:02
Vsa čast ti za to pesem - enkratna je!
Jože Brenčič
Naslov sporočila: Re: KRHKA SRCA PTIC Pon 28 Maj 2012 - 14:21
Vasja Belšak - Tihi Don je napisal/a:
Vsa čast ti za to pesem - enkratna je!
Hvala Vasja. zraven je tudi video, saj si najbrž videl. Tole je pa tisto, o čemer sva se zadnjič pogovarjala na IRIU: photo story 3 for windows..na google in potem snameš program, zalaufaš in probaš delat.