Lučka Skale
Število prispevkov : 501 Starost : 79 Kraj : Štajerska :) Poljčane Datum registracije : 02/03/2011
| Naslov sporočila: Mrk Sre 16 Maj 2012 - 5:58 | |
| Mrk
Nenadoma svetloba se zgosti, nič več mi bedeti ni, počasi mrak se plazi v srce, slika tvoja vse bolj medla je, dokler je mrk ne vzame.
Prav mrk je moral priti, da lahko bo pozabiti najine srečne čase, vse noči prestrastne, le v sanjah s teboj.
Tvoje so besede dušo žgale, jo božale in ljubkovale, telo so tvoje roke vnele, čutila tvoj poljub in želje, zliti se z menoj v eno.
Tvoji poljubi po telesu so mi žgali kožo, vreli kri, ko drseli so v sladostrastju dalje, dalje v moje bistvo polno želje.
Čutila tvoje sem telo, čutila tvojo trdo bit in nežni kroglici pod njo, še ko zaprem oči, v roki čutim jo.
Čeprav te ni, te nikdar ni bilo, bil si le podoba v svojih pesmih, ki si zame jih ti pel.
Potem pa prišle so besede, krute in nesramne, nisi mene več želel, le čakal si, da se ti sama odpovem.
A prišel dan je ta, ko je odhajala svetloba, prikazal si se zadnjič še v meni tu, nato pa izginil v mrku.
Zdaj vem, da nisem ti jaz bila prava, da zate je potrebna mlada glava, postava kot vilinska, ne pa zgubana in stara.
Lučka
| |
|