Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Prvi zmenek Tor 27 Maj 2008 - 21:45 | |
| Prvi zmenekSama ob steni stojiš, izzivaš, S postavo, z očmi pot mi zakrivaš.Ošinem s pogledom te in je dovolj, S strastjo me uloviš, ki v očeh jo skrivaš.Kot uročena se zdiš mi, brhka.Zagrabil te bi, pa tako si še krhka,Kakor bi dal ti ljubezni napojIskriš mi srce, ki v prsih zdaj trka.Ustavim korak, zagledam globineV tvojih očeh, odsev mesečine.Ti roka drsi od vratu po dojki, Suha so usta... Izzoveš skomine.Dnevu razkriješ dojko svileno, Paseš oči mi na sebi, iskreno.Vedno v belini sloniš tu na steni, Urice daješ zame v zameno.Intimno se danes je igra začela, Zalepim z jezikom se nate, čebela.Nežno v uho te vprašam za ime, Le vzdih in mrmranje, kot bi mi pela.Zarinem se strastno v bele lasé, S sapo te toplo zagrejem stojé, Komaj še dihaš, si mokra in vroča, Se v mojem prijemu ti udi sprosté.Se krč po telesu trzaje razširi, Te blažen nasmešek na obrazu pomiri, Objameš močno me, vprašaš za kavo, Se drugi zdaj zmenek mi s tabo šopiri.
| |
|