Samma Melita
Število prispevkov : 91 Starost : 46 Kraj : Upper Carniola Datum registracije : 14/03/2012
| Naslov sporočila: Super punca Ned 18 Mar 2012 - 12:00 | |
| Nisem in ne bom jokala. Super punce ne jočemo, ko se izgubimo na poti. Ne bom kričala k niču, da izniči razvejano drevo sveta.
Kanali in slepe ulice, neprehodni prelazi, bleščeče zmage, tprečnosti porazov, leti v medzvezdje in iskanje podzemlja. Odrešujoča hrana podgan in angelski sij, umazane halucinogene droge in njim nasprotni Božanski darovi posebnih zadetosti. Umetnost Dalijevih barvnih slikarij, Chopinovih duhatvornosti, Rilkejeve napisanke. Mahanje s transparenti na študentskih zablodelostih. Milina matere in jezdenje kurbe. Smeh do jutra, solza za dva oceana, sladkobnost medu, grenkoba pelina. Živeča nesmrtnost in samoobsodba smrti. Nešteto divjih značajev mnogih mačk in enega psa. Nagnjenost k avtomobilskim ključem, odklon lažem, svetost Resnici. Prepiri s hudičem in zanemarjena vera. Nič denarja za vsakdan in trenutki bogatij, ki slepijo oči. Večna avantura in domača poročena žena. Svečenica, na drugi strani kritična sodnica. V celibatu osvobojena, z materijo ujeta. Vozeča Viso, drveča z BMW-jem. Slap plavih las in ostro ostrižena črnolaska. Zavita v feredži, nudistka. Lepo telo, zgrešeno v obrazu. Z dvignjenim prstom ob cesti in z rent-a car-jem na pobeglih kilometrih. Občudovalka mame in častilka ljubezenske omame. Čutna okušalka svetlobne sladkosti belega vina, v pijanosti z refoškom. Z nepreštetimi željami in eno samo potjo ljubezni.
Me poznaš? Da, še ena redka super punca. Čarovnica. Amen.
Najdeš me stanujočo v šotoru, spečo na jahti. Prebujeno v dnevu in mižavo v jutru. In navijam za Jesenice. Pijem črni čaj z dvojnim mlekom. Brat me ne pozna. Indiferentna za Mojstre in Učitelje. Mučena od fizičnega delavca, čaščena od Čarovnika. Globina duha in plitkost logičnega. Uzrta v vrtnice, nabiralka spominčic. Jasmin in ambra. To sem.
| |
|