Število prispevkov : 6 Starost : 43 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 15/02/2012
Naslov sporočila: V bližini pesmi Sre 15 Feb 2012 - 8:44
Govoriš mi naj pišem jaz pa nimam papirja in na njej nimam te pesmi Danes ponoči sem jo iskala na dvajsetih kvadratih odprla sem vse predale
Podobno pravijo slikarji o platnu mornarji o daljavi zidarji o ravnini kuharji o okusu alkimisti o kamnu podobno je govoril moj oče o življenju
da med globino in višino ni bistvene razlike Govoriš mi naj govorim, ko ure in ure brez nuje brez sledi nosim svojo roko in stene ne rinejo skupaj ne želijo ujeti prostora
Govoriš mi in jaz premišljujem kako sem kot deklica spustila vse pesmi v peč kako sem za zajtrk slišala očeta v kleti odpirati vratca kako je pod drevo nastrosil pepela in ga je čez petnajst let posekal brat da bi nekega dne ne padlo na našo hišo Tisti dan je deževalo kot dežuje danes
Govoriš mi in jaz ti odgovarjam da ni bistvene rezlike če bi drevo še vedno stalo ker tisto kar pričakujem in kar prihaja zavzema moje dihanje
Svit Valovnik
Število prispevkov : 470 Starost : 77 Kraj : Vrata 144,5253 Čepovan Datum registracije : 11/04/2008
Naslov sporočila: Re: V bližini pesmi Sre 15 Feb 2012 - 11:58
Krasno, zdi se, da so tudi pesniške Muze v bližini tvojih prstov, ki spretno opisujejo utrinke v zanimive skladnje... čestitke !