Torej, izza Bokija se skriva Bojan Ekselenski. Sem avtor prve slovenske sodobne fantazijske sage Vitezi in Čarovniki. Ravno te dni je izšla druga knjiga (naj raje napišem opeka?) z naslovom Vitezi in Čarovniki: Indigo novi svet.
A to ni vse. Sem tudi član Celjskega literarnega društva in Društva ustvarjalcev spekulativnih umetnosti Zvezdni prah. Poleg tega sem še ustanovitelj in sourednik edinega slovenskega magazina za spekulativne umetnosti Jašubeg en Jered: Novice iz Drugotnosti, ki prehaja v tiskano obliko (trenutno smo v 5. letu izhajanja). Naslednja številka bo izšla tudi v angleščini, saj bomo domačo ustvarjalnost predstavili na evropskem dogodku leta - Eurocon 2012, ki ga organizira ESFS. Sem agent Eurocona za Slovenijo in koordiniram slovensko zastopstvo (žal je odziv na Eurocon silno boren, kot bi bila Slovenija s svojim čudaškim odnosom do literature nekakšna črna luknja) in pripravljam slovenske nominacije za evropske nagrade.
Spisal sem nekaj kratkih zgodb, ena od njih je bila objavljena tudi na Hrvaškem.