Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: VSE MOJE... Sre 21 Dec 2011 - 8:06 | |
| VSE MOJE...
Tiste nehote ujete, Razumsko preštete, Čustveno zatrte, Prijateljsko odprte, S samim seboj sprte.
Vse so moje, skrite in odkrite, Spogledujejo se z meglo ovite, Hrbet obrnejo mi tiste zmagovite, Skozi zidove rinejo najbolj srborite, V snu preganjajo me tiste v more spete, Jutra polepšajo mi lepe in doživete.
Tiste hote preštete, Razumsko ujete, Čustveno odprte, Prijateljsko sprte, Z menoj zatrte.
Lahko so vase tiste odkrite, meni pustite tiste skrite, Spogledujte se z njimi v jasnino misli mojih ovite, Pogled v oči privoščite tistim, ki so zmagovite, Odprite vrata njim, ki so z menoj od rojstva srborite, Ko spim, z vašimi mi srci more odženite, Jutra si zame lepa, nedoživeta ujemite.
Post Scriptum: ...misli [b][center] | |
|
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: VSE MOJE... Sre 21 Dec 2011 - 9:50 | |
| ja! naj jadrajo v obliki, kot so! oh.. pa toliko jih je.. regata njih. | |
|
Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: VSE MOJE... Sre 21 Dec 2011 - 9:53 | |
| oko tea.. oko imaš.. misli.. jadrajo.. ja.. | |
|
Kleo Kuntner
Število prispevkov : 181 Starost : 59 Kraj : Maribor Datum registracije : 20/07/2011
| Naslov sporočila: Re: VSE MOJE... Sre 21 Dec 2011 - 10:23 | |
| Tiho tiho v mednebju prši
misel
...
Včasih se zbudimo v oblačno jutro, pa vendar so jutra vedno tista, ki naredijo dan, razkrijejo prave obraze in razgaljajo temne odbleske noči...
Naj bodo jutra zate lepa v objemu misli Srca!!!
| |
|
Robert Tudjina
| Naslov sporočila: Re: VSE MOJE... Sre 21 Dec 2011 - 10:26 | |
| kleo... hvala ti... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: VSE MOJE... | |
| |
|