Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Anja Bohinec - moje misli ... Čet 24 Apr 2008 - 10:08 | |
| Neznancu ...
V glavi nastaja podoba o tebi ... Vsak dan sproti dodajaš košček za koščkom - mozaik sestavljaš. Če od strani gledam, vidim še nejasno sliko, a če se naravnost zazrem, vidim v tebi svoj odsev. V glavi nastaja podoba o tebi ... Pravzaprav ne poznam tvojih obraznih potez, barve oči, niti polnosti ustnic in dolžine tvojih las, ne poznam kretenj tvojih rok, telesnih gibov, tvoje hoje, a v glavi vseeno nastaja podoba o tebi ... Ne poznam melodije tvojega glasu, intenzivnosti pogleda, ne vonja, ni mi znan stisk tvojih rok, ne toplina tvojega objema, a vseeno dobivam podobo o tebi... Ne poznam, ne vem prenekatere stvari, poznam pa svoje občutke, ko vidim kakršnokoli sled o tebi, še tako majhno pozornost, kot je črka, beseda, na ustnice mi smeh izvabljaš in misel nate me vznemirja, dragi neznanec... Ne poznam te, pa te vseeno poznam.
Nazadnje urejal/a Anja Bohinec Sob 3 Maj 2008 - 23:21; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
Staša Cestnik
Število prispevkov : 9 Starost : 69 Kraj : Zagorje Datum registracije : 07/04/2008
| Naslov sporočila: Anja - neznancu- Čet 24 Apr 2008 - 19:09 | |
| Dragi neznanec, mogoče si ti tisti košček mozaika, ki še manjka v mojem življenju....brez tebe bi bil nepopoln in nedokončan... | |
|
Anja Bohinec
Število prispevkov : 324 Starost : 39 Kraj : Prelepa Gorenjska :) Datum registracije : 06/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Anja Bohinec - moje misli ... Čet 24 Apr 2008 - 23:15 | |
| Veš, do neke mere se strinjam s teboj | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Anja Bohinec - moje misli ... | |
| |
|