Jožica J.-Emocija
Število prispevkov : 9 Starost : 63 Kraj : Klagenfurt Datum registracije : 18/09/2011
| Naslov sporočila: Čemu spomini? Tor 20 Sep 2011 - 21:08 | |
| Ničesar slišati ne želim! Nič ne vem! Samo plavati hočem! Kot zamašek iz plute.... Lahkotno tja, kjer se izdihi merijo z globino, kjer rdečo zrelo malino razpolovijo. V zelenih krošnjah želim domovati in dajati, dajati in jemati.. Kot večnost... Pusti me v oranžno rumenih listih, razsejano kot prozoren spomin. Pusti me kot v deblo urezano ime, na stenah kamenja narisano srce. Naj te name le tvoj čas opominja, naj bom tam nestanovitna, neprilagodljiva.. In dobra.. V tem sem najboljša. Kot večnost.. Jaz v družbi občasne praznine potujem z oblaki v neznano. V razuzdanem vetru svoje misli prežvekujem. Nekaj obžalujem in se sprašujem; Kot v premirju po končani borbi. Čemu sploh služijo spomini? Če se najina preteklost ne spominja v niti eni sami solzi.
| |
|
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Re: Čemu spomini? Tor 20 Sep 2011 - 22:29 | |
| Spomini tako ne služijo ničemur! No, morda so gorivo za neskončne bolečine! Prelepa pesem! | |
|
Jožica J.-Emocija
Število prispevkov : 9 Starost : 63 Kraj : Klagenfurt Datum registracije : 18/09/2011
| Naslov sporočila: Re: Čemu spomini? Pet 23 Sep 2011 - 20:43 | |
| - Vasja Belšak - Tihi Don je napisal/a:
- Spomini tako ne služijo ničemur! No, morda so gorivo za neskončne bolečine!
Prelepa pesem! Hvala! | |
|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Čemu spomini? Ned 25 Sep 2011 - 20:40 | |
| Super! Ena izmed takšnih pesmi, ki bi ohranile moč izpovedi, četudi bi jih razstavil in "užil" po koščkih | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Čemu spomini? | |
| |
|