Jožica J.-Emocija
Število prispevkov : 9 Starost : 63 Kraj : Klagenfurt Datum registracije : 18/09/2011
| Naslov sporočila: Napisala sem ti pesem.. Ned 18 Sep 2011 - 20:22 | |
| Praviš mi! "Napiši mi pesem!" Katero? Čemu? Naj ti pišem o zajedljivem času? O veku, ki je točno namerjen na kvadraturo? Zdaj, ko sama napeljujem svoj čas skozi ozko luknjo šivanke življenja? Zdaj, ko se pretakam od enega do drugega nesmisla? V sumljivih labirintih.. V mojih mislih.. Namenu pesmi? Varanju?
Ali te naj kot koketa zavajam? Z medenimi dodatki med stavki, šepetom potrebnih? Naj dodam sliko moje dojke? S črnim spodnjim perilom? Naj namenjam vroče besede? Strast, ki ti primanjkuje? Hrepenenja? Gola kolena?
Praviš mi. "Piši, lepše, piši kot ženska!" Katera od naju dveh v meni ti naj napiše? Sramežljiva puritanka? Nežna mačka? Neprevidljiva revolucionarka? Psica iz periferije? Lažna v obljubah, pametna v propadanju? Nasmejana? Prepirljiva? Katera??
Ti bi rad besede. Potujoče.. Gostujoče.. Besede... Takšne s katerimi ti lahko izpraskam dušo. Te zavedem.. Poljubim... Ugriznem.. Z močjo besede..
Prihaja mi! Želim ti lagati. Želim te potegniti za noge iz tega blata. Bedarija, kajne? Prepreka.. Ukana iz slabega filma.. Lej! Nekaj tvoja, preveč svoja. Niti sem tu, še manj sem tam. Kjerkoli sem, me je dovolj.
Praviš mi. "Piši torej!" Izvoli! Napisala sem ti pesem. Zagrizi v njen konec. In me zadavi... | |
|
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Napisala sem ti pesem.. Pon 19 Sep 2011 - 11:45 | |
| | |
|
Jožica J.-Emocija
Število prispevkov : 9 Starost : 63 Kraj : Klagenfurt Datum registracije : 18/09/2011
| |
Stojan Prošev
Število prispevkov : 127 Starost : 59 Kraj : Slovenj Gradec Datum registracije : 05/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Napisala sem ti pesem.. Sob 24 Sep 2011 - 13:06 | |
| Hja, čista erotika Lp! Stojan | |
|
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Napisala sem ti pesem.. Pet 30 Sep 2011 - 18:29 | |
| - Stojan Prošev je napisal/a:
- Hja, čista erotika
Lp! Stojan ja, RES. piši.. dodajam. | |
|
Jadran Srebernik
Število prispevkov : 23 Starost : 55 Kraj : Maribor Datum registracije : 02/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Napisala sem ti pesem.. Pet 28 Okt 2011 - 13:01 | |
| Odlična!
Zanimivo bi bilo slišati tudi njegovo reakcijo ... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Napisala sem ti pesem.. | |
| |
|