Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Tajkunski nasveti. Čet 25 Avg 2011 - 11:06
Frank Duval - On the wing
Tajkunski nasveti
Raje ne hodite po mojih poteh ljudje, če imate malo preveč občutljive duše! Tako kot meni vam bo odpovedalo srce, tu sredi norosti zla in moralne suše!
Raje miže hodite preko trupelc otrok, čeravno so še vedno pod nogami ovira, ter ne glejte ubogih iztegnjenih rok, saj tu je naravno - da tako se umira!
Kot "dama", ki slovenski UNICEF vodi, brezvestno polnite svoj bančni račun, sestradane ljudi pa prepustite usodi, saj se tako ve, kako postaneš tajkun!
Bodite pomembni, imejte goro denarja, z izobiljem svojim pokažite, kdo ste, norčujte se iz duše - ki kaj podarja, pozabite, da vi ste povzročili gorje!
Res tu ni izbire! Ta svet je pač tak! Tukaj se le potiskane papirčke zbira, kdor to početi noče - je pravi bedak, vreden tega, da ga nori svet prezira!
Tu sredi norosti zla in moralne suše tako kot meni vam bo odpovedalo srce, če imate malo preveč občutljive duše, zato po mojih poteh ne hodite ljudje!
Vasja Belšak
( Upam, da bo "dami" nekoč srce zraslo vsaj toliko, da se bo od sramu obesila! )
Zahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem!
Vasja tisto zadnjo pripombo bom preskočil, drugače se pa strinjam s teboj. Pohlep je vodilo večjega dela sveta. Ampak dobrota bo vedno našla dobroto, naj te pokvarjeni svet ne spravlja v obup.
tomi
Število prispevkov : 253 Starost : 84 Kraj : Rogaška Slatina Datum registracije : 24/01/2011
Naslov sporočila: Re: Tajkunski nasveti. Pet 26 Avg 2011 - 17:34
Miroslav Tičar je napisal/a:
Vasja tisto zadnjo pripombo bom preskočil, drugače se pa strinjam s teboj. Pohlep je vodilo večjega dela sveta. Ampak dobrota bo vedno našla dobroto, naj te pokvarjeni svet ne spravlja v obup.
Vsi smo v nekem čudnem valujočem območju, ki jo vodi brezdušna dobro prikrita družba, ki ji ni mar sirot ampak kako zmanjšati populacijo, ker množice je težko obvladovati. Zato nas vse na fine nevidne načine morijo s tistimi artikli, ki so na svetovnem spletu najbolj vidni Kot primer fluor za paste, vakcinacije v Afriki, ki so pravi podtalni morilci posameznikov, Gume za žvakanje, polne nervnega strupa aspartam, Ne hodite po soncu, ker je nevarno. Nevarni so samo neki deli od spektra in to če sooddvojeni.Fluor deluje na kalcificiranje hipofize in izziva sterilnost in človek posane bolj podložen avtoritetu. Fluor so dajali logorašem, a ne radi zobovja.To je le delček masovnega delovanja politike farmacije in filma. Tomi
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: Tajkunski nasveti. Pet 26 Avg 2011 - 17:48
Obema najlepša hvala za komentarje! Rekel bi samo to, da zlo lahko raste samo tam, kjer dobri ljudje ne naredijo nič, da bi ga ustavili! Jaz sem to vsaj poskusil narediti!