tomi
Število prispevkov : 253 Starost : 84 Kraj : Rogaška Slatina Datum registracije : 24/01/2011
| Naslov sporočila: O ČEM JAZ TO… Tor 26 Jul 2011 - 19:31 | |
| O ČEM JAZ TO…
Vase sprejemam ves zunanji svet polnim si prazna skladišča vpijam v svoje neznane globine vzrok za bodoča grobišča.
Kaj je spoznanje in z njo resnica s katero je vsakdo med nami vpet kako najti srečo za temelje duše saj sem gol golcat izrojen v ta svet.
Zaznavam v sebi razna nagnjenja dvojnost mišljenja spontanih želja preplavlja me vsega notranja svoboda in raznolikost vseh čustev sveta.
Že davno pred rojstvo me živi širina radovednost ustvarja nove poti a vest mi izreka trde zakone; ne polni skladišča z grehi ljudi.
Na kraju življenja je vsak opeharjen iz globine začuti kako poln je laži ali se splača kopičiti znanje če z njim ustvarjaš to kar te mori.
| |
|
Ina Stergar
Število prispevkov : 103 Starost : 60 Kraj : v toplini objema...Kobarid,Vogrinki Datum registracije : 05/11/2010
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… Sre 27 Jul 2011 - 22:46 | |
| Zelo lepo...se sprašujemo nato pa vemo. | |
|
tomi
Število prispevkov : 253 Starost : 84 Kraj : Rogaška Slatina Datum registracije : 24/01/2011
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… Čet 28 Jul 2011 - 8:34 | |
| - Inka Mindus je napisal/a:
- Zelo lepo...se sprašujemo nato pa vemo.
hvala za pripombo in obenem preblisk iz mojih kitic, ki se na koncu rade izpovedo.tomi | |
|
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… Čet 28 Jul 2011 - 10:06 | |
| Čestitka! | |
|
ela dolšak
Število prispevkov : 197 Starost : 55 Kraj : Slov. Konjice Datum registracije : 07/08/2010
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… Čet 28 Jul 2011 - 12:49 | |
| Čestitke, zelo lepo | |
|
tomi
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… Čet 28 Jul 2011 - 13:45 | |
| - ela dolšak je napisal/a:
- Čestitke, zelo lepo
V mislih je vedno ena, ki prednjači, a ta je na žalost kako hraniti ego, a da ni okrnjen z njim tudi ponos . Ponižnost je zelo lepa posebno pred Bogom, a v sebi smo še vedno več ali manj le samo ljudje.Razkrivam tančice svojega duha in vidim da sem oddaljen kot on, a misel se mi o njemu lažno razpleta, kako sva si blizu jaz in on. Tomi Hvala za vaše mišljenje | |
|
Jasmina Erjavec
Število prispevkov : 17 Starost : 39 Kraj : štajerska Datum registracije : 23/07/2011
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… Čet 28 Jul 2011 - 15:01 | |
| ... na kraju življenja se odkrije resnica... Čudovito | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: O ČEM JAZ TO… | |
| |
|