Lučka Skale
Število prispevkov : 501 Starost : 79 Kraj : Štajerska :) Poljčane Datum registracije : 02/03/2011
| Naslov sporočila: Tavanje Ned 3 Jul 2011 - 8:34 | |
|
Tavanje
Uh, še ena moja, iz dolgočasja v Vicah življenja, v Predpeklu strasti..
Moje misli tavajo, nekje se ustavijo pa gredo dalje, svet je poln krivic, draga bitja trpijo, druga spet varajo najdražje, vrtijo jezike, varajo, varajo, ne , grem raje naprej, počakam moj sonček, ta še ne laže, ljubi, je iskren in jaz čakam, čakam, da se zbudi in mi pove: Midve sva dvojčici babi, ker imava radi iste stvari... Virtuala pa, en sam kreg, opravljanje, laganje, žicanje, presranost ob možnosti reale, kakšen šajs, kaos, kot da moja duša že nima vsega dovolj, o pa ima toliko vsega v sebi, neskončne poljane, polne utrinkov globokega, lepega, tudi mogočnega, kot očaki v gorah sveta, a tudi prepadnega, kot Tartar in v njem Mefisto, ki vabi k zaničevanim užitkom trohnobe, smrdeče gnilobe duš v Predpeklu življenja...
Lučka
| |
|
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Re: Tavanje Ned 3 Jul 2011 - 18:43 | |
| Predpekel praviš? Dvomim - tu je pekel, ki smo ga ustvarili sami sebi v sramoto! | |
|