Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
| Naslov sporočila: Kreatorjem tega sveta. Sob 7 Maj 2011 - 15:38 | |
| ... FROM THE SKY ... Kreatorjem tega sveta
Ko mesec zalije noč v srebro ter svet potihne v gluho noč, pogled sanjavi odtava v nebo in srce zaklene v leden obroč.
Vem, da moj pravi Dom je tam, saj sem tu samo začasni gost, in šel bi, da ne bom več sam, pozabit vašo sleherno norost.
Vaš svet ovit v srebrne pene ne more skriti senc temačnih. Lesk prikril groze ni nobene, pregrnil ni otrok vam lačnih!
Vse gnusno delo vaše vidi se, vam, ki ta svet ste naredili, in blišč noben več skrije ne, da ste sami svojo čast ubili!
Zakaj naj bi tiho bil, drhal, ko vidi vsak, da ste golazen, kateri lahko bi prav vse dal pa še bi sleherni bil prazen!
Dejansko napora niste vredni, nezmožni ste se česa naučiti, denar spomin megli vam bedni razbojniki oholi - nikdar siti!
Zato je bolje, da odidem jaz, natančno tja, kjer vas ne bo, rad odnesel bi s seboj obraz, je čist dovolj za pot v nebo!
Vasja BelšakZahvaljujem se avtorju te fotografije in tudi tistemu, ki ima do nje pravico, da je z njo pospremil na pot tudi to pesem! http://yume.vn/Vasja Belšak | |
|