Amadeus Matella
Število prispevkov : 6 Starost : 52 Kraj : ŽALEC Datum registracije : 13/04/2011
| Naslov sporočila: Z očmi me daj ... Sre 13 Apr 2011 - 12:36 | |
| Ne pusti vekam da padejo S trepalnicami kot mogočnimi zavesami nikar ne zastiraj pogleda Raje objemi me Z očmi da se zazibam v njih modrini Objemi me z očmi Kajti v njih tako rad postanem za trenutek Ali pa ostanem za oddih Objemi me z očmi Da se okopam v stoterih morjih solza ki si jih skrila zatajila in hranila celo hermetično zaprla v dvorano že zlorabljenih obljub Objemi me z očmi Da se odkačeplazim mimo obrambne artilerije v tvojem srcu se s trojno pirueto potopim v zenico odet le v figov list in v bodečo žico Obdrži poljub in mi zenico pokloni Da se razbohotim in okopam v njej črnini Objemi me z očmi Odpri jih na stežaj Preden padeš pod svojimi prsti In oslepiš na moj ukaz | |
|
ela dolšak
Število prispevkov : 197 Starost : 55 Kraj : Slov. Konjice Datum registracije : 07/08/2010
| Naslov sporočila: Re: Z očmi me daj ... Sre 13 Apr 2011 - 14:54 | |
| - Amadeus Matella je napisal/a:
- Ne pusti vekam da padejo
S trepalnicami kot mogočnimi zavesami nikar ne zastiraj pogleda Raje objemi me Z očmi da se zazibam v njih modrini Objemi me z očmi Kajti v njih tako rad postanem za trenutek Ali pa ostanem za oddih Objemi me z očmi Da se okopam v stoterih morjih solza ki si jih skrila zatajila in hranila celo hermetično zaprla v dvorano že zlorabljenih obljub Objemi me z očmi Da se odkačeplazim mimo obrambne artilerije v tvojem srcu se s trojno pirueto potopim v zenico odet le v figov list in v bodečo žico Obdrži poljub in mi zenico pokloni Da se razbohotim in okopam v njej črnini Objemi me z očmi Odpri jih na stežaj Preden padeš pod svojimi prsti In oslepiš na moj ukaz končno, Gorazd, da lahko tudi tebe berem....pesem pa.... zelo všeč | |
|
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Z očmi me daj ... Sre 13 Apr 2011 - 17:03 | |
| Če bi te hvalil, bi se postavljal nad teboj. Lahko samo rečem, da mi je tvoje pisanje všeč, da ima vsebino, obliko in lepoto. Ti nedvomno imaš svoje mesto med poeti. Dobrodošel med Valovci. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Z očmi me daj ... | |
| |
|