Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: LAK-ov kulturni vikend Sob 9 Apr 2011 - 12:01 | |
| LAK-ov kulturni vikend
9. 4. 2011 ob 21.00 - Literarno glasbeni večer »Mi2 pišema poezije«
...V petek, 8. 4., vas vabimo na otvoritev fotografske razstave KLAK v Muzej Laško, kjer bomo razglasili letošnje zmagovalce 7. fotografskega natečaja na temo »strast«, za spremljevalni program pa bo poskrbel Trio Adio.
Projekt KLAK je sestavljen iz dveh delov, in sicer fotografskega natečja, ki traja približno 2-3 mesece. drugi del pa obsega ocenjevanje prispelih fotografij s strani žirije in razstavo najboljših del. Razstava bo za obiskovalce v Muzeju Laško odprta vse do konca aprila. Vljudno vabljeni!
V soboto, 9. 4., pa ste vabljeni v mladinski center Šmocl, kjer se bo odvijal literarno glasbeni večer s Tonetom Kregarjem in Jernejem Dirnbekom, članoma skupine Mi2.
Literarni večer, ki ga pričakujemo, je mešanica predstavitve besedil v literarni obliki in glasbenega nastopa, kjer oba akterja ob spremljavi akustične kitare podata svoje skladbe v njihovi povsem prvinski obliki – takšni, v kateri so skladbe dejansko nastale, preden so jih v rockersko preobleko stlačili člani zasedbe Mi2. Seveda pa je ob tem nujno omeniti, da gre pri tem dogodku za vse prej kot komorno prireditev – zahvaljujoč obilici humorja, zajetega v vmesnem besedilu in pogostih medklicih, pa tudi v izboru najbolj zabavnih besedil skladb, lahko pričakujemo zelo sproščen in zabaven glasbeno literarni dogodek. | |
|