Število prispevkov : 80 Starost : 68 Kraj : Celje Datum registracije : 10/05/2010
Naslov sporočila: NEMIR Ned 17 Okt 2010 - 19:52
Nemir
Brez njega ne bi duša potovala, ne bi srca trepetala, ne bi morja valovala, ne bi misel potovala.
Nemir... potreben je kot zrak, da v življenju ujamemo korak, ki pomiri viharje, ki dušo okrepi, da močnejša je, ko se nov Nemir rodi.
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
Naslov sporočila: Re: NEMIR Pon 18 Okt 2010 - 8:20
Seveda polno živeti, vendar si nemira ne želeti. Saj je vse v tem svetu nemir, TV, glasba in prepir. Miru si srce želi, po spokojnosti duša hrepeni. Če me vznemiri topel pogled, sprejmem ga tiho, radostno kot dragoceni cvet.
Vendar naj moj pogled na stvari, v tebi nemir ne zbudi.
Zdenka K.
Število prispevkov : 80 Starost : 68 Kraj : Celje Datum registracije : 10/05/2010
Naslov sporočila: Re: NEMIR Pon 18 Okt 2010 - 11:48
Miroslav Tičar je napisal/a:
Seveda polno živeti, vendar si nemira ne želeti. Saj je vse v tem svetu nemir, TV, glasba in prepir. Miru si srce želi, po spokojnosti duša hrepeni. Če me vznemiri topel pogled, sprejmem ga tiho, radostno kot dragoceni cvet.
Z vsem spoštovanjem do tvojega osebnega mnenja, se nemir v meni ne bi začel le zato, ker ga izrazil je nekdo.
Še vedno pa trdim, (za tem stojim), da je gibalo Življenja Nemir.
Hvala, da si tukaj postal in svoj komentar dodal!
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
Naslov sporočila: Re: NEMIR Pon 18 Okt 2010 - 12:58
Zdenka K. je napisal/a:
Miroslav Tičar je napisal/a:
Z vsem spoštovanjem do tvojega osebnega mnenja, se nemir v meni ne bi začel le zato, ker ga izrazil je nekdo.
Še vedno pa trdim, (za tem stojim), da je gibalo Življenja Nemir.
Hvala, da si tukaj postal in svoj komentar dodal!
Ni protirečja med najinimi mnenji. Seveda je dvojnost (Nemir) gibalo življenja. In če je vse izpolnjeno z nemirom, je mir moj namen. Da uravnotežim ta dve nasprotji. Z veseljem sem tvoj komentar prebral in še svojega dodal.