Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| V duetu | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: V duetu Ned 13 Apr 2008 - 11:10 | |
| Dokler se ne snideva spet Gabriel S & Nuška
Danes mi sen ne gre na oči, čeprav se želijo zapreti, tihe mu sence pijejo kri, ker hočejo v temi živeti...
Ko se dan v noč prevesi spomin me k tebi odloži, vračam tiho se v tvoje misli, občutiš me in ne zapreš oči...
V črno temo gledam, saj z njo si vsa ovita in komaj se zavedam, da že jutro zunaj svita...
Zlati prah temnega neba prebuja tisočletne sanje in vse dokler se ne najdeva, bo polagal mene - tebi, vanje...
In ko prah meso bo spet postal, v pljuča zopet bo zaplaval zrak, da nikoli več ne bom obstal, za vedno tvoj bo moj korak...
Takrat se snideva spet, in zagotovo drugačen bo Svet, bodo Angeli padli vstali, ljubili kot včasih so znali.
S sijočim obrazom, beli, umiti, brezmadežna krila, čisto srce, še enkrat se morajo v naju ljubiti, preden spet iskra življenja umre... | |
| | | Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: V duetu Ned 13 Apr 2008 - 11:11 | |
| Med zvezde tja... Nuška & Weirdness
...Prišla bom k tebi z vetrom v laseh in solzo v očeh...
...Me objem tvoj umiri, mi da spet srečo in iskrice v oči...
Najine bodo sanje, ko bova odšla daleč od ponorelega sveta.
Med zvezde tja, vse do neba...
...skupaj bova odšla na potovanje magično, da svet se umiri...
...mogoče kdaj nazaj prišla, V novo rojstvo prerojena, kakor feniks vstane iz pepela...
Za zdaj, zaenkrat oba... ...Med zvezde tja, vse do neba | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: V duetu Ned 13 Apr 2008 - 11:11 | |
| Zimska pravljica
Nuška & Mark Ardent
...Čas prihaja vidiš snežink je že nebroj... Moja roka v tvoji ko se večeri brez besed, toplina naju ovije sprehajava se, ognja žar v mrazu v nama tiho tli...
Ujeti eno je mogoče, si zapreti jo v dlani. Vendar nujno se stopi, Le kapljica od nje ostaja, spomin v dlaneh zaspi.
In s spomini v srcu po tej poti hodiva, snežinke so, ostajajo del naju, del najinega sveta, in z ljubeznijo jih midva v oči ljudi posipava..
Njih srca najdejo se v srcu, snežinke zunaj tiho rajajo. Z veselimi obrazi se sprehajajo v soju tega snežnega neba. In nosijo toplino v srcih, katero jim podarjava.
Saj topline naju veže čas vse odkar sva zrla si v obraz, prepoznala Luč temačnega neba spojila v Eno se, močnejša, ljubljena ji slediva, jo vsem dajeva...
Le Ljubezen je tista, ki naju je ustvarila... | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: V duetu Ned 13 Apr 2008 - 11:12 | |
| KO LJUBI ŽENSKA Napisala: Tekumze & Nuška
V očeh sem to noč videla žareči ogenj sredi temnga neba govoril mi je o Ljubezni, stkal obleko je topline, okrog mojega srca.
O Ljubezni govorijo in učijo, prepolno pametnih je knjig. Jaz pa hočem in želim le nežen in iskren dotik.
Kakor plamen sveče tiho zdaj srce gori, zvezde se sprehajajo po duši energija njih se sveti iz oči..
Ženske so lepe, boginje za nas; a lepše oči so kot najlepši stas. Oči so tolmun, zrcalo in meč, previdnost pri moških ni nikdar odveč.
Ženska ti vidi v srca globino, spregleda in bere ti misli iz oči, če znaš jo ljubiti do zadnjega diha podari najlepšo milino v ognju strasti. | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: V duetu Ned 13 Apr 2008 - 11:12 | |
| Igra Ljubezni
Kanika & Nuška
V meni ni, da sprašujem, v meni je samo da si odgovorim. Potrebujem čas, da se obvladam, ne na daljavo, temveč pri tebi, z menoj.
Občutim tvoje misli, jih polagaš drzno vame… molčim… morda čakam ali pa tudi ne… Iščeš odgovore vem… samo nasmehnem se….
Zajezil bom to kalno vodo, naplavljeno globoko v meni, valobran odstranil, ki brani tebi, da ne raniš v srce me, v sebi…
Opazujem tvojo senco, iz želja ustvarjena pesem… molčim… morda sva si blizu ali pa tudi ne… Iščeš odgovore vem… samo nasmehnem se….
Nikoli nisem verjel , samo eni poti niti eni vrsti pesmi, verjel sem tebi, v tako vznemirljiv glas, tvoj "vonj". Nobene »solze« nisem prelil zastonj.
V mojem vdihu tvoj izdih, vztrajnost te riše v mojih očeh… zaznavaš… morda ljubim ali pa tudi ne… Bereš govorico oči vem… samo nasmehnem se…
Ne spominjam se več tistega, zakaj sem, kaj sem iskal, sem tebe, ki si… ali sebe, ki me skoraj več ni..
Cilj... morda le vmesna postaja... Obstanem... sem ti usojena ali pa tudi ne... krila so mi lahkotna... samo nasmehnem se... | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: V duetu Ned 13 Apr 2008 - 23:20 | |
| Ljubezen, ki si…. Stojan Svet& Nuška Golobič
Moraš res biti kakšna posebna vila, ali pa angel svojega daljnega ti spomina, čebelica, ki v svojem srcu ves čas nabira med izpolnitve, ki se ti tam koncentrira.
Nisem angelska stvaritev, niti dobra vila, prihajam iz globin morja, ki tudi v tebi biva.
Dotike duše vračam, davno izgubljene, zbujam misli, ki so prazne, odtujene.
Pridi v moja prostranstva srca, tja, kjer se vsaka misel konča, tja, kjer ne veš več kdo si, a čutiš to ljubezen, ki si.
Veš, sem prišla, že davno tega.. Sem tam kjer se misel začne, da se v ljubezni konča. Tam dajem in jemljem med Srca.
kot Čebelica:)
| |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: V duetu | |
| |
| | | | V duetu | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 347 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 347 gostov :: 1 Bot Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 353, dne Čet 21 Nov 2024 - 15:22 |
|