Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
Naslov sporočila: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :) Pon 20 Sep 2010 - 13:03
Ti, ki najdem te v vsaki pesmi, bodi moja sreča, bodi moja pot. Tiho ljubezen je v srce prišla, mu prišepnila, da si želi občutka večnosti.
*** Ti si vse, kar zame pomembno je, nor sem nate in živel bi zate le, ker ti si vse, kar zame sreča je, vodi me in misli name le. *** Kadar s tabo sem, občutim tvoj objem, nežen dotik in srečen človek sem. Občudujem tvoj pogled, čudovit je tvoj nasmeh, tvoja radost, je zame norost. V tvojih očeh, se upanje iskri, kar me utrdi in na pot s tabo si srce želi.
*** Ker ti si vse, kar zame pomembno je, vodi me in misli name le. Ti si vse, kar zame sreča je, ker nor sem nate in živim le zate. *** Ljubezen močno gori, nikoli se ne pogasi, tvoja modrost je zame norost.
Lepa si, edinstvena, dovoli mi, da ob tebi živel bi. * Čutim te, ko zjutraj se zbudim, ko v službo oddrvim, čeprav k tebi si želim. Imaš objem poln nežnosti, poljube večnosti, čustven pogled in sladek nasmeh.
*** Ti si vse, kar zame pomembno je, nor sem nate in živel bi zate le.
moni moni likes this post
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :) Pon 20 Sep 2010 - 21:13
Jaoo .. a damo na glasovanje? Hmm ...ne vem morda
In prišla je
Bom stuhtala, morda pa še kdo drug
p.s. všeč mi je
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
Naslov sporočila: Re: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :) Pon 20 Sep 2010 - 21:33
Nuška Golobič je napisal/a:
Jaoo .. a damo na glasovanje? Hmm ...ne vem morda
In prišla je
Bom stuhtala, morda pa še kdo drug
p.s. všeč mi je
Tu gor tvoje mnenje zame največ šteje
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
Naslov sporočila: Re: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :) Pon 27 Sep 2010 - 12:54
ZATE LE
Vasja Belšak - Tihi Don
Število prispevkov : 812 Starost : 78 Kraj : Križevci na Goričkem Datum registracije : 05/05/2011
Naslov sporočila: Re: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :) Tor 24 Maj 2011 - 16:18
Matic Udrih je napisal/a:
Ti, ki najdem te v vsaki pesmi, bodi moja sreča, bodi moja pot. Tiho ljubezen je v srce prišla, mu prišepnila, da si želi občutka večnosti.
*** Ti si vse, kar zame pomembno je, nor sem nate in živel bi zate le, ker ti si vse, kar zame sreča je, vodi me in misli name le. *** Kadar s tabo sem, občutim tvoj objem, nežen dotik in srečen človek sem. Občudujem tvoj pogled, čudovit je tvoj nasmeh, tvoja radost, je zame norost. V tvojih očeh, se upanje iskri, kar me utrdi in na pot s tabo si srce želi.
*** Ker ti si vse, kar zame pomembno je, vodi me in misli name le. Ti si vse, kar zame sreča je, ker nor sem nate in živim le zate. *** Ljubezen močno gori, nikoli se ne pogasi, tvoja modrost je zame norost.
Lepa si, edinstvena, dovoli mi, da ob tebi živel bi. * Čutim te, ko zjutraj se zbudim, ko v službo oddrvim, čeprav k tebi si želim. Imaš objem poln nežnosti, poljube večnosti, čustven pogled in sladek nasmeh.
kaj pa takole: Edinstveni
Matic Udrih
Naslov sporočila: Re: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :) Tor 24 Maj 2011 - 16:32
Vasja Belšak - Tihi Don je napisal/a:
Matic Udrih je napisal/a:
kaj pa takole: Edinstveni
Dolgo tega je že Hvala za predlog!!
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: Ni ideje za naslov - Nuška - help me :)