| ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO | |
|
+6Mojca Žugman Milan Aničić Miroslav Tičar Alenka Nova Nuška Golobič Robert Tudjina 10 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Sre 28 Jul 2010 - 21:54 | |
| ENA MOJA... V IZZIV | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Ned 1 Avg 2010 - 10:03 | |
| - Robert Tudjina je napisal/a:
-
ENA MOJA... V IZZIV
Na velikem platnu mogočna črna silhueta
skeptično zagozden jezik ti počiva v ustih skrivnostnega dekleta
ki poliže si poanto dneva med presledki tvojih zob
da te zmrazi napol objeta brezmadežno spočeta neka druga padla senca utelešena na tvoji rami skomigne na staljenem srcu z vonjem po usodni dami. | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Ned 1 Avg 2010 - 10:07 | |
ENA MOJA... V IZZIV črna je barva moje ljubezni temna in mehka kruta, skrivnostna voljna in čutna raztrgana in prevzeta nedokončana... | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Ned 1 Avg 2010 - 10:52 | |
ENA MOJA... V IZZIV Ko prestopim na črno stran, se mi na belo obrnejo oči. Čutnost v trenutku zarjavi. Eros-Tanatos potešen zaspi. | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Ned 1 Avg 2010 - 11:15 | |
ENA MOJA... V IZZIV
Nekje med poželenjem in strahom zategneš ovratnico in ugasneš stikalo. Postajam dovolj temna, da me prižgeš v sonce? | |
|
| |
Milan Aničić
Število prispevkov : 47 Starost : 60 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 04/06/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Ned 1 Avg 2010 - 11:48 | |
ENA MOJA... V IZZIV v hrepenenje ovita, z jutranjo roso umita, zasledujem zvezdni utrip tvoje kože, kože iz mesečine, kjer zasidram svojo jato ljubkovanja.
Nazadnje urejal/a Milan Aničić Pon 9 Avg 2010 - 0:40; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Tor 3 Avg 2010 - 15:59 | |
ENA MOJA... V IZZIV V črno odeta, nikdar razodeta žaluje najina strast. V črnino ovita kupa neizpita edina bo najina slast. S črno prepletena pesem razglašena izgublja se v gluho nebo. Najini sreči, črno dehteči, živeti ni dano bilo. | |
|
| |
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Tor 3 Avg 2010 - 17:40 | |
| ENA MOJA... V IZZIV Na tisti črno beli preprogi iskal si čustva in strasti da bi te ne prevzeli strahovi ko vanjo prodiral si brez vesti.
.
Nazadnje urejal/a Živa Mejak Sre 4 Avg 2010 - 12:12; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Tor 3 Avg 2010 - 18:01 | |
| ENA MOJA... V IZZIV Želja se po njej bohotiv temni noči pred menoj ihti,zvija se in stoka"vzami me"od poželenja bo razneslo te. | |
|
| |
Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Tor 3 Avg 2010 - 18:19 | |
ENA MOJA... V IZZIV
Ljuba moja, nikar se ne boj, ne bom nadaljeval, čeprav »morava« priznati, da je bilo simpatično, na trenutke zelo čustveno;
ne bom nadaljeval, pa ne zato, da bi se kogar koli bal, samo še toliko, da veš, da za nič mi ni žal, kar sem napisal…kar sem še mislil…kar je bilo je bilo; najinih….tvojih pesmi, nama nihče več ne vzame...
| |
|
| |
Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Sre 4 Avg 2010 - 7:05 | |
ENA MOJA... V IZZIV V črno ovita mamljivo zakrita... Koža ježi se od strasti.
Čaka predano, da vstopi prerano, zlije v njeno se telo, za trenutek nekomu pripadala bo...
V temi obraza prikrita za vedno molčita, da v sebi oba si BELINE želita! | |
|
| |
Katarina Piko
Število prispevkov : 216 Starost : 38 Kraj : Prevalje Datum registracije : 26/04/2011
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Pon 16 Maj 2011 - 10:51 | |
ENA MOJA... V IZZIV Mož, gospodar črne srajce, čaka. En gumb je odpet. Zre skozi okno, kam zahaja svet. Šarmanten pogled želi bližino nje, Sladkast okus vina v kozarcu spomin prvega dne. In spet tisti vonj. Dama prispe. Obleka, mamljivo globokega izreza, ji sega do tal. Mož vljudno vstane, poda ji roko, z očmi jo poboža, zašepeta v uho: ''Danes te snubim, črna, ker te ljubim…'' | |
|
| |
Živa Mejak
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO Pon 16 Maj 2011 - 11:19 | |
| ENA MOJA... V IZZIV [/center] Tako lepa nedosegljiva preprosto ensotavno
vznemirljiva,
kod vijejo se tvoje poti da meni ni dano dobiti teh sledi
sem noro iskal v zlato te koval
se bela je vnela ko med črnino sem te prepoznal. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ENA MOJA... V IZZIV - KER TE LJUBIM ČRNO | |
| |
|
| |