daniela.strniša
Število prispevkov : 3 Starost : 44 Kraj : ms Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: KIP Čet 29 Jul 2010 - 11:53 | |
| Ne bi smela samo stati in v prazno strmeti... vem, morala bi korak naprej narediti, se z mrtve točke premakniti.
vse to vem, a še zmeraj tukaj stojim, kakor kip čakam, da se prebudim, da začutim utrip srca, da mi kri po žilah podivja, da zakričim, da zaživim...
Noge se ne premaknejo, oči sploh ne trenejo, srce leno bije, kri se po telesu počasi vije, ne zakričim, a vseeno še živim.
Že vem, iz oklepa bom stopila, se tega telesa rešila, zajadrala bom kakor ptica, zasijala kakor severnica.
Nič več togo ne stojim, svobodno v nebo poletim, nič več ne čakam na tisti korak, sedaj se z vetrom glibljem cik-cak, moje misli živijo, lebdijo, letijo, a srce igra, razbija, divja...
Poglej v nebo mogoče me ujameš s pogledom...
| |
|
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: KIP Čet 29 Jul 2010 - 12:03 | |
| Poleteti svobodno kot Jonatan Livingston Galeb. Začutiti sebe in svojo povezavo s presežnim. Ko nas teža zemlje ne vleče več k tlom. Lepa pesem. | |
|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: KIP Čet 29 Jul 2010 - 18:10 | |
| Ti naša miška izgubljena, kje se skrivaš? Pogrešala sem te Pozitivno si speljala težave v sončen korak, edino pravilno, lušten zapis. papa | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: KIP | |
| |
|