Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| Z gospodično.... gospodični | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Z gospodično.... gospodični Čet 22 Jul 2010 - 13:21 | |
| Zvok tolkala na včasih mogočnih, a zdaj krhkih vratih mu je pognal kri po žilah. Mar spet? V vratih, katera je tako skrbno zaklepal vsa leta njegove mladosti, je zaškrtal ključ. Kako je lahko bil tako nepazljiv? Z upanjem je zrl v kljuko, da se njena pot navzdol konča predno se zapah popolnoma umakne v njihovo notranjost. Ima sploh možnost da pobegne? Tečaji vrat z le zanj neznosnim cviljenjem premaknejo krilo. Zakaj se to vratno krilo vsaj enkrat ne more zatakniti? Skozi odprtino med krili, katera se počasi veča, v njegovo zavest počasi vstopa mrak. Zakaj ne pride za spremembo oblečena v belo? Z mislijo stopi korak nazaj, naslonjen na zid, kateri mu lažje ponudi predajo, kot pa možnost pobega. Se mu le zdi, ali njen dotik na njegovem vratu že povzroča divje gomazenje strahu? Njen poljub za uho, katero v vsej svoji občutljivosti že nekaj minut sliši premikanje njenega telesa v njegovo, mu oblije levo stran obraza z vročino. Naj jo v mislih obarvam v belo? Ko se prvič zarije vanj, so njegove noge še dovolj močne, da se ne premakne niti za milimeter. Bi bila v belem bolj nežna? V njenih očeh opazuje njen divji smeh sadistične pohote, ko v iskanju rešitve umiri svoje dihanje in začne gibati z zgornjim delom telesa. Naveliča se ga sploh kdaj, se sprašuje? Z njenim naslednjim prodorom vanj poklekne pred njo. Mu bo kronična domina dovolila, da se premakne? Dlani upre v tla, ko skuša po vseh štirih, kot obstreljena žival pobegniti v najsvetlejši del sobe, kjer bo lahko opazoval svojo zibajočo se senco. Prasica, kaj še ne veš, da ga že kot neznanka nisi privlačila? Čuti kako mu pohajajo moči, le njegov zamegljen razum se ji še upira, ko si ga na silo skuša podrediti, da si ga bo lahko brezskrbno jemala naslednjih nekaj dni, tednov. Se ne zaveda, da se mu zdaj, po toliko letih kar jo je spoznal, dobesedno gabi? Gugalnik. Kdo je lahko tako nenasiten, da se naslaja nad obnemoglim telesom in razpadajočim umom? Še malo in bo na njem, ko se z neko čudno opotekajočo koordinacijo poskuša kljub njenim poskusom, da si ga podredi do popolnosti, usesti na ta njemu občasno tako dragocen gugalnik. Ga boš porivala tukaj, gugala svojo pohoto tu, kjer bo strmeč skozi priprte žaluzije poslušal pogovor zelenih listov sosedove lipe? Rešilna bilka je čisto majhen delček njegovega razuma, kateri mu brez prestanka govori, da bo minilo, kot je še vedno.
RAZMIŠLJA. O vseh lepih dneh svojega življenja. SE GUGA. O vseh, ki jih ima rad. JEČI. O vsem, kar mu lepša dni. SOLZNIH OČI. O vsem kar ga še lepega čaka. ZAČASNI ZMAGOVALEC?
SPET.
Post Scriptum:
Draga N.T.
Počaščen sem, da sem te spoznal. V vsej tvoji kruti nenasitnosti, v vsej tvoji bolni želji, s katero mi želiš razkazovati svojo moč. Sprejel sem te kot črno ljubimko mojih zrelih let. Pridi nekoč oblečena v belo. Da nama ne bo po toliko letih, tvoje igranje z menoj dolgočasno.
Še malo in popolnoma se bova navadila drug na drugega. Potem boš morda prisiljena oditi.
Mimogrede, kakšen se ti zdi okus tiste male bele tabletke? Postaneš po njej zaspana? Ti jih dam 5, 12, 19? Bova spala skupaj?
Nazadnje urejal/a Robert Tudjina Čet 22 Jul 2010 - 15:38; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Čet 22 Jul 2010 - 15:28 | |
| Dragi R.T. Ker me vabiš, ker me sprejemaš, ker mi je dobro v tvojem telesu, ker te te tako lahko objemam...ti šepnem..če se počutiš bolje, me hrani in uspavaj z odmerki in bom klonila...toda...ubijajo me le.. besede..proti tem sem..nemočno obvladljiva.. nadaljuj...zmagovalec | |
| | | Robert Tudjina
Število prispevkov : 155 Starost : 58 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 22/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Čet 22 Jul 2010 - 15:36 | |
| potem si nabavim svinčnike in papir.... veliko tega:) | |
| | | Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Čet 22 Jul 2010 - 18:35 | |
| Če je "oblečena v belo" prispodoba za smrt, ti naravnost povem, da bo še dolgo do njenega prihoda in za vse4m stoji en dober razlog, iznašli bodo nekaj kar bo pomagalo, ali pa se bo naveličala obiskov, ker si "zategu" boš to razumel;) | |
| | | Robert Tudjina
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Čet 22 Jul 2010 - 20:02 | |
| oblečena v belo.. je samo želja po malo bolj nežnem.. | |
| | | Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Pet 23 Jul 2010 - 22:14 | |
| aha ...no vidiš, kak si lahk vsak po svoje praktično vse razlaga, daleč od tistega, kar imaš v mislih. Jaz najbrž to smrt preveč vrtim v svoji glavi in je menda bla takoj takšna asociacija | |
| | | Robert Tudjina
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Pet 23 Jul 2010 - 22:17 | |
| namesto da vrtiš smrt v svoji glavi, bo bolje, da na kakem pikniku obrneko kakega pujska.. | |
| | | Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Pet 23 Jul 2010 - 22:21 | |
| Bomo! To imam še v planu, ampak sem zaenkrat tiho, ker sem že enkrat omenila. Skratka konec avgusta, ko se vsi počasi prismukajo iz dopustov, bomo imeli Valovski piknik ....no, ja dosti vegeterjancev kroži tukaj ampak ni panike, bomo smilili pravo mero, da bo volk sit in koza cela | |
| | | Robert Tudjina
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Pet 23 Jul 2010 - 22:23 | |
| začetek septembra...:)konec avgusta bom jest hribovski kmet:) | |
| | | tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični Tor 10 Avg 2010 - 23:32 | |
| zelo dober zapis. všeč mi je. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Z gospodično.... gospodični | |
| |
| | | | Z gospodično.... gospodični | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 66 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 66 gostov :: 2 Bots Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 353, dne Čet 21 Nov 2024 - 15:22 |
|