Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: ČAROVNIČKA Tor 13 Jul 2010 - 9:42 | |
| Vstopi v moje stanovanje, čutiš glasbe valovanje. Ego pusti zdaj pred vrati, zrak je čist, ne se bati.
Zapri oči, zaupaj mi... vodim te naprej, kjer boš spet ti. Na stene tema se obeša, ni luči, le soj sveč nemo govori.
Ogledalo tiho sence riše, odsevi odhajajo vse tiše, in tiše... Vsak odnaša eno breme, težko povezne ga čez rame... a nosi ga zate in zame.
Nikogar več ni... sva le čista jaz in čisti ti... Odpri kletko svojega srca, nežno se dotakni ga.
Koliko ljubezni iz njega žari? Tema....., sploh še kaj tli? Naj jo dolijem, ali ožamem in še zadnjo kapljo izpijem?!
Prepusti misli naj zlijejo se z mojimi... Čutiš varnost, čutiš toploto, to je čista ljubezen, ki žari… za vse, ki znajo spoštovati, ne bojijo ljubezni se predati.
Odprtim srcem zdaj potuj srečo, toplino večkrat daruj. Nariši nasmeh si na obraz, EGO naj končno prizna svoj poraz!
Nazadnje urejal/a Nataša Novak Čet 15 Jul 2010 - 6:38; skupaj popravljeno 3 krat | |
|
Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| Naslov sporočila: Re: ČAROVNIČKA Tor 13 Jul 2010 - 10:27 | |
| | |
|
Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: ČAROVNIČKA Tor 13 Jul 2010 - 13:17 | |
| - Živa Mejak je napisal/a:
-
Hvala, hvala.... kaj čmo, vsake toliko časa je potrebno razčistiti nejasnosti... čao, Vrtnica*Živa | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ČAROVNIČKA | |
| |
|