Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| Nikoli ne reci... | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Nikoli ne reci... Pon 12 Jul 2010 - 7:01 | |
| Nikoli ne reci, čeprav po tiho, da vedela nisi, da luna gre spat z nočjo.
Da bolj sonce sveti, ko se ti smeješ, da noč je temnejša, ko se jočeš mi.
Da zvezde utripajo bolj, ko solze, tvoje kapljajo, na rjuho belo, na tvoje okence.
Nikoli ne reci, da nisem dovolj, te častil, te ljubil, bil s teboj, čeprav v sanjah, tega ne reci.
Nazadnje urejal/a Franci_ PULKO Pon 12 Jul 2010 - 9:44; skupaj popravljeno 1 krat | |
| | | Nataša Novak - Nash
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Pon 12 Jul 2010 - 7:30 | |
| - Franci_ PULKO je napisal/a:
- Nikoli ne reci,
čeprav po tiho, da vedela nisi, da luna gre spat z nočjo.
Da zvezde utripajo bolj, ko solze, tvoje kapljajo, na rjuho belo, na tvoje okence.
Nikoli ne reci, da nisem dovolj, te častil, te ljubil, bil s teboj, čeprav v sanjah, tega ne reci.
vreči karte na mizo, se posloviti in iti, pustiti novi osebi priti... čeprav je o teh zadevah laže govoriti kot storiti.... ...morda pa oči moje, niso zaznale vse lepote tvoje.
Morda zatajilo je moje srce, ker ni znalo ljubiti te...
Ne bom govorila, ne bom te tajila... Nekoč tudi jaz sem te ljubila... | |
| | | Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Pon 12 Jul 2010 - 12:27 | |
| - Nataša Novak je napisal/a:
- Franci_ PULKO je napisal/a:
- Nikoli ne reci,
vreči karte na mizo, se posloviti in iti, pustiti novi osebi priti... čeprav je o teh zadevah laže govoriti kot storiti....
...morda pa oči moje, niso zaznale vse lepote tvoje.
Ne bom govorila, ne bom te tajila... Nekoč tudi jaz sem te ljubila...
Nimam več moči,
kar je v meni, v moji duši,
ne morem te iz srca prositi,
ti odpustiti in mirno zaspati.
| |
Število prispevkov : 313 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 01/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Pon 12 Jul 2010 - 12:58 | |
| - Franci_ PULKO je napisal/a:
- Nataša Novak je napisal/a:
- Nikoli ne reci,
vreči karte na mizo, se posloviti in iti, pustiti novi osebi priti... čeprav je o teh zadevah laže govoriti kot storiti....
Nimam več moči,
Ne znam več ljubiti,
čustva, sanje in strasti,
v meni so pobiti...
Pojdi, če nameravaš še kdaj priti,
v meni čustev ni moč zbuditi. | |
| | | Franci_ PULKO
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Tor 13 Jul 2010 - 19:51 | |
- Nataša Novak je napisal/a:
- Nikoli ne reci,
Nimam več moči,
Ne znam več ljubiti,
čustva, sanje in strasti,
v meni so pobiti...
Pojdi, če nameravaš še kdaj priti,
v meni čustev ni moč zbuditi.
Nikoli si nisva lagala, resnici sva gledala v zakulisje, v njeno drobovje sva posegala, iskala jo.
| |
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Sre 14 Jul 2010 - 6:40 | |
| [/quote]
Nikoli si nisva lagala, resnici sva gledala v zakulisje, v njeno drobovje sva posegala, iskala jo.
[/quote] Počasi pritekel je ta čas ko poveva si naglas, ko zazreva si v oči, si priznava da med nama ni več strasti! | |
| | | Franci_ PULKO
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Sre 14 Jul 2010 - 12:21 | |
[/quote] Počasi pritekel je ta čas ko poveva si naglas, ko zazreva si v oči, si priznava da med nama ni več strasti! [/quote] Bilo je v toplih nočeh, ko sem iz dlani tvojih izsrkaval vase moč, tvojo strast…energijo, skozi vsaki, še tako majhen del tvoje gole kože, sem vpijal notranje lepote toplino.
| |
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Sre 14 Jul 2010 - 13:29 | |
| Čuval me, kot zadnjo kapljo vode, s poljubi zasuval, kot, da nikoli ne naveličaš se... Ob tebi nekoč sem srečna sijala, življenja takrat nisem se bala. bilo je... bilo je... odmeva močno. Nekoč imela sva se lepo... | |
| | | Živa Mejak
Število prispevkov : 417 Starost : 52 Kraj : tukaj in sedaj Datum registracije : 03/06/2010
| | | | Franci_ PULKO
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Sre 14 Jul 2010 - 17:04 | |
Čuval me, kot zadnjo kapljo vode, s poljubi zasuval, kot, da nikoli ne naveličaš se... Ob tebi nekoč sem srečna sijala, življenja takrat nisem se bala. bilo je... bilo je... odmeva močno. Nekoč imela sva se lepo... Z vsem srcem in strastno te bom rad imel, povsod in vedno, te nosil na oblaku ljubezni, koval te svet svoj, tebe, tvojo lepoto.
| |
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Čet 15 Jul 2010 - 12:58 | |
| Z vsem srcem in strastno te bom rad imel, povsod in vedno, te nosil na oblaku ljubezni, koval te svet svoj, tebe, tvojo lepoto.
Ob meni in z mano boš v mislih vsak dan... Kot prijatelj, brat, kot oče otrok, boš spoštovan! A najin mozaik je končan, lep je, močan... Mogoče nekoč, ko v duši bo mir, zloživa skupaj še okvir!
Oprosti, a zdaj si spoznal, da le polovico mene si poznal.
Ha-ha-ha Franci, sva se uživela v vlogo partnersko, a? Hudo... no bilo mi je v čast in veselje... Čua Nataša | |
| | | Franci_ PULKO
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Čet 15 Jul 2010 - 13:07 | |
Z vsem srcem in strastno te bom rad imel, povsod in vedno, te nosil na oblaku ljubezni, koval te svet svoj, tebe, tvojo lepoto.
Ob meni in z mano boš v mislih vsak dan... Kot prijatelj, brat, kot oče otrok, boš spoštovan! A najin mozaik je končan, lep je, močan... Mogoče nekoč, ko v duši bo mir, zloživa skupaj še okvir!
Oprosti, a zdaj si spoznal, da le polovico mene si poznal.
Ha-ha-ha Franci, sva se uživela v vlogo partnersko, a? Hudo... no bilo mi je v čast in veselje...
Čua Nataša
Hi Nataša, bilo je kratko vendar lepo, ni mi žal, kar je bilo je bilo, želim si le, da sonce ne ugasne takrat, ko ga prekrijejo oblaki in, da ne potemni, ko se znoči, da zate vedno toplo sveti..... | |
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Čet 15 Jul 2010 - 13:21 | |
| Hi Nataša, bilo je kratko vendar lepo, ni mi žal, kar je bilo je bilo, želim si le, da sonce ne ugasne takrat, ko ga prekrijejo oblaki in, da ne potemni, ko se znoči, da zate vedno toplo sveti..... hi-hi...saj nikamor ne odhajam.... če bi nadaljevala, bi kdo pomislil, da je resnično bilo!!!! HVALA, HVALA, HVALA Franci... in vračam VSE LEPO... pa trenutno že itaQ dovolj... , zato se, valovci, zadržujte v senci!!! | |
| | | Franci_ PULKO
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... Pet 16 Jul 2010 - 17:12 | |
Hi Nataša, bilo je kratko vendar lepo, ni mi žal, kar je bilo je bilo, želim si le, da sonce ne ugasne takrat, ko ga prekrijejo oblaki in, da ne potemni, ko se znoči, da zate vedno toplo sveti.....
hi-hi...saj nikamor ne odhajam.... če bi nadaljevala, bi kdo pomislil, da je resnično bilo!!!! HVALA, HVALA, HVALA Franci... in vračam VSE LEPO... pa trenutno že itaQ dovolj... , zato se, valovci, zadržujte v senci!!! Ljuba moja, nikar se ne boj, ne bom nadaljeval, čeprav »morava« priznati, da je bilo simpatično, na trenutke zelo čustveno;
ne bom nadaljeval, pa ne zato, da bi se kogar koli bal, samo še toliko, da veš, da za nič mi ni žal, kar sem napisal…kar sem še mislil…kar je bilo je bilo;
najinih….tvojih pesmi, nama nihče več ne vzame;
Ljubezen je prva stvar, ki prihaja iz otoka tišine. So tisti, ki pravijo: ljubezen je samo misel osamljena;
Smrt je zadnja točka, ki se tiho potaplja v temne valove zvoka. So tisti, ki pravijo: smrt je samo prečudoviti zapor.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nikoli ne reci... | |
| |
| | | | Nikoli ne reci... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 63 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 63 gostov :: 2 Bots Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 353, dne Čet 21 Nov 2024 - 15:22 |
|