Latest topics | » Povabilo na kavo by marko vitas Tor 5 Nov 2024 - 6:07
» Pesem brez konca by marko vitas Tor 22 Okt 2024 - 9:24
» Predstavitev moje prve pesniške zbirke v Ruskem jeziku by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:39
» SVET PO TVOJI PODOBI by Bojana Mihalič Tor 16 Apr 2024 - 0:29
» BOG JE by marko vitas Sre 20 Mar 2024 - 18:47
» KRALJ PODGAN by marko vitas Čet 11 Jan 2024 - 11:05
» What is our purpose? by Aljaž Čuden Tor 9 Jan 2024 - 14:02
» SOJENICE by marko vitas Tor 2 Jan 2024 - 18:30
» BORDERLINE by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:18
» A PERFECT DRUG by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:15
» TEAR IN HEART by Aljaž Čuden Tor 19 Sep 2023 - 14:13
» Желанная весна, Наталия Жизневская, (Željena pomlad) by Vasja Belšak - Tihi Don Ned 11 Jun 2023 - 18:44
» O sanjah.. by Mirjana Gabrovec Pon 15 Maj 2023 - 18:01
» MOSAIC HEART by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:40
» HAVE YOU? by Aljaž Čuden Ned 30 Apr 2023 - 13:37
» POLJE by marko vitas Pet 31 Mar 2023 - 21:22
» Зима-проказница, Наталия Жизневская, (Zima je nagajiva) by Kristina Anastasija V. B. Sob 24 Dec 2022 - 18:10
» ODSEV MESEČINE by marko vitas Pet 2 Sep 2022 - 18:58
» Карие глаза, Наталия Жизневская, (RJAVE OČI) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:29
» Я спросила у неба, Наталия Жизневская, (VPRAŠALA SEM NEBО) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:23
» Грусть осенняя, Наталия Жизневская, (JESENSKA ŽALOST) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:16
» Один шаг до весны, Наталия Жизневская, (En korak do pomladi) by Kristina Anastasija V. B. Pon 25 Jul 2022 - 16:05
» TUKAJ IN ZDAJ... by Kristina Anastasija V. B. Ned 24 Jul 2022 - 14:56
» Dejanu by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 16:11
» Ples kurtizan by Vasja Belšak - Tihi Don Pet 22 Jul 2022 - 15:44
» Фотография отца, Наталия Жизневская, (Fotografija očeta) by Kristina Anastasija V. B. Pon 13 Jun 2022 - 18:16
|
|
| Nov literarni portal | |
|
+5Franci_ PULKO Aljaž Čuden Mateja Kožar Matic Udrih Miroslav Tičar 9 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 7:53 | |
| | |
| | | Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 11:41 | |
| | |
| | | Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 11:47 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- Miroslav Tičar je napisal/a:
- V pripravi je nov literarni portal z naslovom "Pesniška tribuna". Grafično podlogo si
lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.pesniska-tribuna.si/
Komentarji in pohvale dobrodošle. A potem ta portal ne bo več aktiven? Zakaj pa ne, to je odvisno od vseh nas, kajne. | |
| | | Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| | | | Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 11:54 | |
| Matic, nekako se pridružujem tvojemu mnenu..kar se mene tiče, mi tale forum v svoji veliki majhnosti zelo ustreza.. Miro, kaj drugačnega bo ponujala tribuna in s kakšnim namenom nastaja? | |
| | | Miroslav Tičar
| | | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 12:19 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Matic Udrih je napisal/a:
- V pripravi je nov literarni portal z naslovom "Pesniška tribuna". Grafično podlogo si
Komentarji in pohvale dobrodošle. A potem ta portal ne bo več aktiven? Zakaj pa ne, to je odvisno od vseh nas, kajne. Ponavadi kadar gre kdo na svoje, se vse skupaj deli.. Izgubijo se uporabniki na enem, pridružijo se drugem,.. V tem hudem ritmu danes, je težko biti na dveh koncih
Zato sem pomislil na to Ni mišljeno kot konkurenca, saj že v Sloveniji obstaja kar nekaj takih strani. Je pa želja, da se prikaz in dejavnost na literarnem področju spravi na bolj kvaliteten nivo. Na koncu koncev pa so ustvarjalci in uporabniki portala tisti, ki dajejo vsebino in ton dogajanju. Bom jaz pri Nuški ostal, ker lahko neomejeno čečkam v klepetalnicah | |
| | | Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 12:27 | |
| Res je..vsak nov pojav privede prej ko slej do delitve, čeprav ni mišljeno kot konkurenca, pa vendarle.. Sem vesela, da se ustvarjajo nove strani,uresničujejo nove ideje in želje..sama že za tole nimam časa, kot bi si želela, imam slabo vest do neprebranih vsebin, ki ostajajo zadaj .. Kot si rekel..vsak se v svojem krogu ustvarjalcev počuti najbolje:) Bom pa kdaj pa kdaj tut na kakšno novo stran pokukala Kaj pa je zate bolj kvaliteten nivo? Res me zanima, kaj več se še lahko nudi..:) | |
| | | Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 13:21 | |
| Tudi mene zanima kaj naj bi bil bolj kvalu+iteten nivo...
Ne obsojam nič, le firbec matra... | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 13:22 | |
| | |
| | | Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 13:23 | |
| | |
| | | Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 13:24 | |
| - Matic Udrih je napisal/a:
- Mateja Kožar je napisal/a:
- Res je..vsak nov pojav privede prej ko slej do delitve, čeprav ni mišljeno kot konkurenca, pa vendarle..
Sem vesela, da se ustvarjajo nove strani,uresničujejo nove ideje in želje..sama že za tole nimam časa, kot bi si želela, imam slabo vest do neprebranih vsebin, ki ostajajo zadaj ..
Kot si rekel..vsak se v svojem krogu ustvarjalcev počuti najbolje:)
Bom pa kdaj pa kdaj tut na kakšno novo stran pokukala
Kaj pa je zate bolj kvaliteten nivo? Res me zanima, kaj več se še lahko nudi.. Ja več smejkotov Matejka,... Teh pa res primankuje Če imaš še več smejkotov, mi jih pošlji na mail in jih dodam na forum | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 13:51 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
- Res je..vsak nov pojav privede prej ko slej do delitve, čeprav ni mišljeno kot konkurenca, pa vendarle..
Sem vesela, da se ustvarjajo nove strani,uresničujejo nove ideje in želje..sama že za tole nimam časa, kot bi si želela, imam slabo vest do neprebranih vsebin, ki ostajajo zadaj ..
Kaj pa je zate bolj kvaliteten nivo? Res me zanima, kaj več se še lahko nudi.. Ja več smejkotov Matejka,... Teh pa res primankuje Če imaš še več smejkotov, mi jih pošlji na mail in jih dodam na forum Hecam se, saj jih je dovolj... Se pa lahko potrudim, pa jih nekaj poiščem, ko utegnem
Multi citat (da lahko citiraš več ljudi na enkrat) bi bil uporaben v klepetalnicah...
Drugače je pa tule gor čudovito
Zato sem zgoraj napisal, da nebi bilo prijetno, ker bi se člani delili. Sem mnenja, da bi bilo zelo dobro, če bi bila samo ena takšna stran v Sloveniji. Majhni smo, uporabnikov še ni veliko, marsikdo za to stran neve, veliko je takšnih, ki pišejo pesmice, vendar jih ne objavljajo.
Tukaj je registriranih veliko oseb, ki niso objavile še prav nič. Ali samo berejo stran ali pa ne najdejo poguma za objavo. Ker so naši uporabniki, bi jih mogoče bilo treba spodbudit..
Nevem jaz, nisem dovolj pameten.. Svoje misli sem zlil sem gor
| |
| | | Aljaž Čuden
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 14:32 | |
| - Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Aljaž Čuden je napisal/a:
Kaj pa je zate bolj kvaliteten nivo? Res me zanima, kaj več se še lahko nudi.. Ja več smejkotov Matejka,... Teh pa res primankuje Če imaš še več smejkotov, mi jih pošlji na mail in jih dodam na forum Hecam se, saj jih je dovolj... Se pa lahko potrudim, pa jih nekaj poiščem, ko utegnem
Multi citat (da lahko citiraš več ljudi na enkrat) bi bil uporaben v klepetalnicah...
Zato sem zgoraj napisal, da nebi bilo prijetno, ker bi se člani delili. Sem mnenja, da bi bilo zelo dobro, če bi bila samo ena takšna stran v Sloveniji. Majhni smo, uporabnikov še ni veliko, marsikdo za to stran neve, veliko je takšnih, ki pišejo pesmice, vendar jih ne objavljajo.
Tukaj je registriranih veliko oseb, ki niso objavile še prav nič. Ali samo berejo stran ali pa ne najdejo poguma za objavo. Ker so naši uporabniki, bi jih mogoče bilo treba spodbudit..
Vsake toliko jim pošljem skupinsko sporočilo, da bi jih vspodbudil, pa ne pomaga kaj dosti... | |
| | | Matic Udrih
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 14:44 | |
| - Aljaž Čuden je napisal/a:
- Matic Maticko Udrih je napisal/a:
- Aljaž Čuden je napisal/a:
Vsake toliko jim pošljem skupinsko sporočilo, da bi jih vspodbudil, pa ne pomaga kaj dosti... Vztrajnost je lepa čednost | |
| | | Ana Savic
Število prispevkov : 8 Starost : 44 Kraj : svet je moj Datum registracije : 06/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sre 23 Jun 2010 - 18:10 | |
| | |
| | | tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Čet 24 Jun 2010 - 19:17 | |
| Aljaž pomaga, POMAGA. nič skrbet, tu smo. | |
| | | Ana Savic
Število prispevkov : 8 Starost : 44 Kraj : svet je moj Datum registracije : 06/06/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Čet 24 Jun 2010 - 21:28 | |
| všeč mi je Literarni val v celini in tudi pesmi članov. Moj Slovenski ni najbolji, trudim se in upam da Vam je všeč moja pesem "Tragom nade". Lep pozdrav, ****življenje je umetnost****** | |
| | | tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Čet 24 Jun 2010 - 22:16 | |
| | |
| | | Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Pet 25 Jun 2010 - 8:15 | |
| - tea oršanič je napisal/a:
Komentarji in pohvale dobrodošle.
uhuhu.. to bo pa nekaj novega v teh posavskih prostorih.. zanimivo, ni kaj. čestitke! čaki, čaki..a internet je samo posavje?? | |
| | | Miroslav Tičar
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Pet 25 Jun 2010 - 8:27 | |
| - Mateja Kožar je napisal/a:
- tea oršanič je napisal/a:
uhuhu.. to bo pa nekaj novega v teh posavskih prostorih.. zanimivo, ni kaj. čestitke! čaki, čaki..a internet je samo posavje?? Mateja si mogoče malce jezna name ali je kaj v zraku takega. Eden od namenov novega portala je tudi, da se na enem mestu lahko družijo posavski literarni ustvarjalci, prirejajo literarne večere, izdajajo zbornike itd. Seveda pa je portal hkrati odprt za vsakogar. Če meniš, da predstavlja konkurenco Literarnemu valu, je to zgolj tvoja bojazen. Zakaj pa bi ljudje zapuščali Literarni val, če jim je tu v redu. Sicer pa sama tehnologija ne naredi portal, ljudje so tisti, ki dajejo dušo vsemu. In upam, da bo dovolj strpnosti tudi tu na Valu. | |
| | | Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Pet 25 Jun 2010 - 8:34 | |
| Jej, jej..napačno razumljeno Nič nisem jezna, le predstavljeno je bilo v smislu..bo kvalitetnješe, pravzaprav pa nisem niti vedela o čem se gre, zgledalo je kot ponudba v nekaj boljšega.. (to pa ni bila samo moja bojazen ).. Na netu je dovolj placa za vse in vsak si najde svoj kotiček Čestitke k ustvarjalnosti | |
| | | tea oršanič
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Pet 25 Jun 2010 - 9:13 | |
| ojoj, saj sem tudi jaz narobe napisala. pisala sem kot posavka, zato tudi tako sestavljen stavek. sprejmi opravič, Mateja. | |
| | | Franci_ PULKO
Število prispevkov : 316 Starost : 74 Kraj : Slovenska Bistrica Datum registracije : 19/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Pet 25 Jun 2010 - 9:14 | |
| - Mateja Kožar je napisal/a:
- Jej, jej..napačno razumljeno
Nič nisem jezna, le predstavljeno je bilo v smislu..bo kvalitetnješe, pravzaprav pa nisem niti vedela o čem se gre, zgledalo je kot ponudba v nekaj boljšega.. (to pa ni bila samo moja bojazen ).. Na netu je dovolj placa za vse in vsak si najde svoj kotiček Čestitke k ustvarjalnosti Mateja, vesel praznik Ti želim, 'nedaj se Ines'! Ne, nisem jaz žalosten, svet je
ujet v svojo zmotno zablodo,
v agonijo je zašel med potjo,
skrenil je na stranpot v izginotje,
on stoka..ječi, v smrtnem krču trza.
| |
| | | Stojan Prošev
Število prispevkov : 127 Starost : 59 Kraj : Slovenj Gradec Datum registracije : 05/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal Sob 26 Jun 2010 - 17:59 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- tea oršanič je napisal/a:
uhuhu.. to bo pa nekaj novega v teh posavskih prostorih.. zanimivo, ni kaj. čestitke! čaki, čaki..a internet je samo posavje?? Mateja si mogoče malce jezna name ali je kaj v zraku takega. Eden od namenov novega portala je tudi, da se na enem mestu lahko družijo posavski literarni ustvarjalci, prirejajo literarne večere, izdajajo zbornike itd. Seveda pa je portal hkrati odprt za vsakogar. Če meniš, da predstavlja konkurenco Literarnemu valu, je to zgolj tvoja bojazen. Zakaj pa bi ljudje zapuščali Literarni val, če jim je tu v redu. Sicer pa sama tehnologija ne naredi portal, ljudje so tisti, ki dajejo dušo vsemu. In upam, da bo dovolj strpnosti tudi tu na Valu. Miro, kot vidim, zadeva še ne laufa! Kdaj bo uradna otvoritev? LP! Stojan | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Nov literarni portal | |
| |
| | | | Nov literarni portal | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| Kdo je z nami | Trenutno forum pregleduje 246 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 246 gostov :: 2 Bots Noben Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 353, dne Čet 21 Nov 2024 - 15:22 |
|