| Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) | |
|
+4tea oršanič Alenka Nova Miroslav Tičar Nuška Golobič 8 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 20:02 | |
|
Nazadnje urejal/a Nuška Golobič Ned 30 Maj 2010 - 21:21; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 20:05 | |
| Štiri [You must be registered and logged in to see this image.] na kupu. Lepo vas je videti skupaj. | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 20:44 | |
| madonca, smo veeeelike .... kar ni konca slike [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 20:46 | |
| hahaha Nuška.. babe smo žleht? daj malo umakni lase.. super ste!
stojim na prstih in vam maham.. matr.. me ktera vidi? ker me že roka boli. | |
|
| |
Alenka Nova
Število prispevkov : 321 Starost : 65 Kraj : Forgotten Datum registracije : 06/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 20:48 | |
| jaz te vidm , majčko mam tud tako...pa sem jo nekam zelo spravla | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 21:06 | |
| ...sem vas sanjala... | |
|
| |
tea oršanič
Število prispevkov : 459 Starost : 63 Kraj : Brežice Datum registracije : 10/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 21:08 | |
| js sem bila pa paradajz pa sem prisluškovala.. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
Število prispevkov : 1514 Starost : 49 Kraj : Radeče Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 21:11 | |
| Ma ne znam pomanjšat, že to je čudež, da sm nas uspela shranit in sm dat [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 21:13 | |
| - Nuška Golobič je napisal/a:
- Ma ne znam pomanjšat, že to je čudež, da sm nas uspela shranit in sm dat [You must be registered and logged in to see this image.]
dober si zrihtala | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 21:22 | |
| | |
|
| |
Alenka Nova
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Ned 30 Maj 2010 - 21:24 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 8:05 | |
| - Miroslav Tičar je napisal/a:
- Štiri [You must be registered and logged in to see this image.] na kupu. Lepo vas je videti skupaj. [You must be registered and logged in to see this image.]
Hej Miro Sem pa malo mislila, da prideš tudi ti Ker se karting ni izšel, smo šle na rally, hehehehe.. tista cesta Hrastnik - Zidani Most ob Savi je ZAKON [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Miroslav Tičar
Število prispevkov : 703 Starost : 64 Kraj : Veliko Mraševo Datum registracije : 07/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 8:10 | |
| | |
|
| |
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 8:12 | |
| Ti pa res imaš smisel za humor | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 12:03 | |
| Pozdravljena...štiriperesna deteljica.... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 22:28 | |
| Mateja - Teja - Mojca naslednjič glejte, da ne manjkate, taki babji popoldnevi nam manjkajo [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 23:00 | |
- Mateja - Teja - Mojca naslednjič glejte, da ne manjkate, taki babji popoldnevi nam manjkajo [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja, zdej poveš....hhahha [You must be registered and logged in to see this image.] .... Ni problema, ti sam povej ko bo ta "naslednjič"..... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 23:09 | |
| - Mojca Žugman je napisal/a:
- Nuška Golobič je napisal/a:
- Mateja - Teja - Mojca naslednjič glejte, da ne manjkate, taki babji popoldnevi nam manjkajo [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja, zdej poveš....hhahha [You must be registered and logged in to see this image.] .... Ni problema, ti sam povej ko bo ta "naslednjič"..... [You must be registered and logged in to see this image.] Jutri odpremo nov rok [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Matic Udrih
Število prispevkov : 331 Starost : 35 Kraj : Šempeter v Savinjski dolini Datum registracije : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 23:16 | |
- Mojca Žugman je napisal/a:
Ja, zdej poveš....hhahha [You must be registered and logged in to see this image.] .... Ni problema, ti sam povej ko bo ta "naslednjič"..... [You must be registered and logged in to see this image.] Jutri odpremo nov rok [You must be registered and logged in to see this image.] Dvorni [You must be registered and logged in to see this image.]norček [You must be registered and logged in to see this image.] na [You must be registered and logged in to see this image.] obisku [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mojca Žugman
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pon 31 Maj 2010 - 23:22 | |
- Mojca Žugman je napisal/a:
Ja, zdej poveš....hhahha [You must be registered and logged in to see this image.] .... Ni problema, ti sam povej ko bo ta "naslednjič"..... [You must be registered and logged in to see this image.] Jutri odpremo nov rok [You must be registered and logged in to see this image.] Juhuhu....... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Mateja Kožar
Število prispevkov : 930 Starost : 54 Kraj : Prevalje Datum registracije : 10/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Tor 1 Jun 2010 - 8:46 | |
...no, smajliji ne delajo,stran šteka..a samo meni..?? Drage moje dame...do septembra sem takorekoč nedosegljiva..recimo..(nepokretna)..kaj več bom vedela čez dober mesec in pol, ko bo "lifting" za mano.. Vikende pa imam vse zasedene (junij absolutno)...Izjemoma se zgodi, da si vzamem čas za kaj drugega kot družino..in počivanje...ah..nekoč bo morda bolje..upam... Morda se mi kdaj pa res uspe pofočkat.. Uživajte ,babe,če bi bla js zraven, bi treskalo in ne samo deževalo..v moj družbi pa ni varno:)))) | |
|
| |
Sabina Vode
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Tor 1 Jun 2010 - 10:38 | |
| Zgage drage tudi to srečanje smo na nek način vnaprej napovedali, čeprav smo se v osnovi dogovarjali za karting. Ker pa je bil dež, smo se dobili pri Nuški. Mateja, tudi meni grozno nagaja stran danes. Fajn uredi vse! | |
|
| |
Mateja Kožar
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Tor 1 Jun 2010 - 10:55 | |
| - Sabina Vode je napisal/a:
- Mateja, tudi meni grozno nagaja stran danes. Fajn uredi vse!
..upam, da bo mel dr fajn dan, pa da ga ne bo ker(a) razjezla.. [You must be registered and logged in to see this image.] hvala:D | |
|
| |
Nuška Golobič
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) Pet 4 Jun 2010 - 19:55 | |
| - tea oršanič je napisal/a:
- js sem bila pa paradajz pa sem prisluškovala..
[You must be registered and logged in to see this image.] Ok v nedeljo si bila paradižnik, kaj si pa danes? Ne vidim te nikjer in pogrešam te [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) | |
| |
|
| |
| Del Valovk na nedeljskem čveku pri meni;) | |
|