Rado Novak
Število prispevkov : 68 Starost : 66 Kraj : ljubljana Datum registracije : 17/04/2010
| Naslov sporočila: Slovenija ima talent Čet 6 Maj 2010 - 12:53 | |
| Slovenija ima talent
Moj prijatelj gotovo spada med talente: naenkrat zmaže devet krožnikov polente. Še večji talent je moj starejši brat: ta zna brez odmora tri dni skupaj spat. Tudi sodelavka je talentirana kot hudir: iz vsake malenkosti zna narediti prepir. Za policaje je sosed talent na kvadrat: brez ključa zna odpreti vse vrste vrat. Tudi Valovci ste sama talentirana peresa: vaša pot gotovo vodi v literarna Nebesa. Jaz žal nimam prav nobenega talenta: dober bi bil le za poslanca parlamenta.
| |
|
Sabina Vode
Število prispevkov : 241 Starost : 46 Kraj : Skaručna Datum registracije : 08/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Slovenija ima talent Čet 6 Maj 2010 - 14:46 | |
| HAHAHAHA, dobra | |
|
Mojca Žugman
Število prispevkov : 198 Starost : 67 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 09/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Slovenija ima talent Čet 6 Maj 2010 - 18:19 | |
| - Rado Novak je napisal/a:
Slovenija ima talent
Moj prijatelj gotovo spada med talente: naenkrat zmaže devet krožnikov polente. Še večji talent je moj starejši brat: ta zna brez odmora tri dni skupaj spat. Tudi sodelavka je talentirana kot hudir: iz vsake malenkosti zna narediti prepir. Za policaje je sosed talent na kvadrat: brez ključa zna odpreti vse vrste vrat. Tudi Valovci ste sama talentirana peresa: vaša pot gotovo vodi v literarna Nebesa. Jaz žal nimam prav nobenega talenta: dober bi bil le za poslanca parlamenta. Ahahhahhahhahha...... izpod tvojega peresa...v božja ušesa......... | |
|
Aljaž Čuden
Število prispevkov : 402 Starost : 42 Kraj : Celje Datum registracije : 04/04/2008
| Naslov sporočila: Re: Slovenija ima talent Čet 6 Maj 2010 - 21:16 | |
| Nice | |
|
Teja Virant
Število prispevkov : 76 Starost : 59 Kraj : Ljubljana Datum registracije : 26/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Slovenija ima talent Čet 6 Maj 2010 - 21:20 | |
| - Rado Novak je napisal/a:
Slovenija ima talent
Moj prijatelj gotovo spada med talente: naenkrat zmaže devet krožnikov polente. Še večji talent je moj starejši brat: ta zna brez odmora tri dni skupaj spat. Tudi sodelavka je talentirana kot hudir: iz vsake malenkosti zna narediti prepir. Za policaje je sosed talent na kvadrat: brez ključa zna odpreti vse vrste vrat. Tudi Valovci ste sama talentirana peresa: vaša pot gotovo vodi v literarna Nebesa. Jaz žal nimam prav nobenega talenta: dober bi bil le za poslanca parlamenta. Čudovito!! Brez talenta, kakor praviš, si obdelal pol sveta, kot bi rekel lepi Brane: od mene dobiš en VELIK JAAA!!!!! Teja | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Slovenija ima talent | |
| |
|